INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLAY-OFF

Răzvan Burleanu, consternat de meciul lui CFR Cluj din Europa League: "Nu găsesc niciun răspuns. E inexplicabil!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 august 2018 17:07

Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, opinează că fotbalul românesc se află la un moment de răscruce și cere o analiză coerentă după eliminările celor de la CFR Cluj și FCSB din play-off-ul Europa League. 

"Dacă mă refer la ce a pățit CFR Cluj, nu găsesc niciun răspuns pentru ce s-a întâmplat aseară. Este inexplicabil. 

În ceea ce privește FCSB, cred că șansa a lipsit echipei noastre pentru a merge mai departe. Cluburile ar trebuie să facă o analiză atentă după aceste rezultate, să vadă ce este de corectat, pentru a fi siguri că în următorul sezon de cupe europene se vor descurca mult mai bine de atât", a declarat Burleanu, conform Prosport.

15
ani au trecut de la ultimul sezon fără echipe românești în grupele competițiilor europene

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședință CHEIE la Rapid: Dan Șucu a luat deja decizia în cazul lui Cristiano Bergodi!


Comentarii (15)
blatistu12
blatistu12  •  01 Septembrie 2018, 08:28

JUNIORI DE U11,U13,U15,AU UNELE trebuințe,adica: ghete de fotbal ,terenuri de joc,echipament sportiv.Dar cina sa ni le dea?? Piciorul unui junior creste de la an la an ,dar NOi trebuie sa jucam acu ghete cumpărate de parinti,de mada calda dupa joc oficial nici nu mai zic .UNDE ESTE F.RF-UL ,ce face GUVERNUL??NIMIC,EI VOR PERFORMANTA pe stomacul gol.TRAIA CEAUSESCU LA PUSCARIE,LA CANAL CU EI ,CU CEI CE NE CONDUC.

blatistu12
blatistu12  •  01 Septembrie 2018, 08:22

Aici s_a ajuns din cauza lui.LPS-URI,C.SS-URI,SI ALTE CLUBURI SPORTIVE NU AU BANI DE 2 ANI,cu ce sa se antreneze copii dacă nu au bani de materiale sportive?? Pe vremea lui Ceausescu,fiecare întreprindere avea echipa de fotbal,si erau obligați să aibă minim 2 junioride 14-16 ani in teren.Se făceau cantonament de 2 ori pe an ,acum nu am mai facut cantoname t de 4 ani ,cică nu sunt bani.Nu avem cu ce sa ne deplasăm la jocuri ,avem 3,4 echipe de juniori și nu ne putem deplasa la jocuri fiind un singur microbuz școlar , 1 singur șofer,deoarece nu sunt bani pentru a angaja alti soferi.SI NOU VREM PERFORMANTĂ?

1615275382087697
Yuri Firsov  •  01 Septembrie 2018, 08:08
Postat de balauru48 pe 31 August 2018, 21:10

octogenarule, doar in campionat se joaca asa. in cupele europene echipa ta favorita, fcsb, poa' sa joace cu de aia de 40 de ani.

NU CA NU INTELEGE CI NU POATE PRICEPE CA NU ARE CU CE!!!!!!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează