INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAPOEL TEL AVIV - RAPID, JOI, ORA 20:00

Răzvan Lucescu a stabilit obiectivul pentru Tel Aviv: "Un egal în deplasare e foarte bun"

Răzvan Lucescu scune că un egal la Tel Aviv l-ar mulțumi
Răzvan Lucescu scune că un egal la Tel Aviv l-ar mulțumi

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 18:15

Rapidiştii au planuri mariîn acest sezon de Europa League. Vor debuta joi, împotriva israelienilor de la Hapoel Tel-Aviv, iar victoria e obiectivul principal al lui Răzvan Lucescu. Tehnicianul alb-vişiniilor spune însă că şi un rezultat de egalitate e foarte bun în deplasarea din Tel Aviv.

"Mai sînt multe meciuri, dar cel mai important e cel de joi, de la Tel Aviv. E bine că avem meciuri din trei în trei zile, aşa toţi jucătorii au ocazia să joace. E cel mai frumos lucru să ai această şansă. La Tel Aviv avem un singur obiectiv, victoria, dar şi egalul e un rezultat pozitiv pentru noi. Cel mai bine e să ne pronunţăm la finalul meciului", a spus Răzvan Lucescu pentru televiziunea sportro.

Tehnicianul giuleştenilor a comentat şi posibila revenire pe stadionul din Giuleşti odată cu meciul cu CFR Cluj, din etapa a 8-a a Ligii 1.

"Giuleştiul e stadionul nostru şi atunci cînd jucăm acasă avem un avantaj. Nu putem să nu-l luăm în seamă şi dacă vrem să facem performanţă terbuie să ne întoarcem acasă. Nu e ok să ne deplasăm tot timpul, dar am convingerea că de acum încolo vom juca pe Giuleşti", a mai spus antrenorul.

Despre derby, Lucescu nici nu vrea să audă şi îi sfătuieşte pe elevii săi să uite de derby-ul de duminică pînă la finalul partidei cu Tel Aviv.
"Deocamdată nu m-am gîndit deloc la Dinamo. Abia la finalul meciului de la Tel Aviv o să ne orientăm către derby. Băieţii trebuie să ştie să treacă de la un meci la altul fără probleme"

Hapoel Tel Aviv - Rapid se joacă joi, de la ora 20:00, şi va fi transmis de ProTV şi liveTEXT de gsp.ro, unde comentăm împreună!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (25)
b4ttery
b4ttery  •  14 Septembrie 2011, 11:03

Ciudatii scriu ciudatenii.....Plin de oameni '' la revedere'' si plictisiti de propria fiinta.Bai oameni buni , Lucestii sunt cu adevarat oameni, lasatii sa se manifeste, ca sigur va fi bine intr-un final.Hai Rapid

criticu99
criticu99  •  14 Septembrie 2011, 09:49

nu e bun ma in egal; cn plm e hapoel???\ noi putem sa obtinem primu loc in grupa; pana si psv e echipa de batut; mai sta si aPULA in poarta; inca tin minte goluri absolut cretine pe care le lua; asta scapa mingea si cand nu e deranjat de nimeni; bn a zis rica, trageti la poarte pana va vine rau; FZR!!!!!!!!

supereduardo10
supereduardo10  •  14 Septembrie 2011, 01:10

sper sa castigam sa luam o optiune mare pt calificare pt ca programul nu prea e bun, daca ne bate psv acasa si nu castigam la telaviv e groasa

Vezi toate comentariile (25)
Comentează