INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - LEGIA VARŞOVIA 0-1

Răzvan Lucescu explică eşecul cu Legia: "Am jucat foarte prost, am fost fricoşi!"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 02:06

Răzvan Lucescu recunoaşte pentru prima dată că echipa sa a evoluat foarte slab şi şi-a pus la zid jucătorii, cărora le-a cerut o victorie la Varşovia

CLICK AICI PENTRU A VEDEA REZUMATUL VIDEO

- Domnule Lucescu, o seară tristă, cît de mult vă afectează această înfrîngere?
- Am pierdut un joc pe care nu ştiu dacă l-am pierdut pentru că am jucat noi prost sau pentru că Legia a meritat. Cert este că am jucat cu o teamă incredibilă, am fost moi, am avut întîrziere în execuţii şi am pierdut mingea foarte uşor. Ei au avut curaj, determinare şi au făcut exact ceea ce trebuia să facem noi pentru a învinge! Concluzia e că am jucat foarte prost!

- Ce şanse mai aveţi pentru a trece de faza grupelor?
- E clar că sînt mai mici, asta e clar pentru că am pierdut acasă cu Legia. Le-am spus şi băieţilor în vestiar că dacă mai e să aibă vreodată şansa calificării în primăvara europeană este acum la Varşovia. Polonezii sînt puternici în deplasare, dar au probleme acasă, trebuie să mergem acolo să arătăm caracter.

- Puteţi învinge la Varşovia?
- Altfel ar însemna să mergem toţi acasă şi să agăţăm în cui toate lucrurile care ţin de fotbal şi să rămînem cu copilaşii, cu familiile. Ar însemna că nu avem forţă şi caracter. Mergem în Polonia să cîştigăm, e singura variantă care ne poate aduce în cărţile calificării.

- I-au afectat pe băieţi problemele dintre Copos şi Dinu Gheorghe?
- Nu avem nici un alibi pentru jocul foarte prost! Am fost fricoşi, ăsta este adevărul, şi doar o victorie în deplasare ne poate readuce în lupta pentru primăvara europeană.

"Am primit gol din fază fixă, deşi ştiam că ei sînt foarte periculoşi la loviturile libere. Am făcut multe erori care ne-au costat scump, ei au făcut presing, iar noi ne-am retras!"
Răzvan Lucescu, antrenor Rapid

"Sîntem foarte supăraţi, avem nevoie de puncte pentru locul 2. Ne-au surprins cu presingul pe care l-au făcut"
Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid

"Zilele astea o să ne doară capul pe toţi, dar trebuie să ne revenim cu o victorie împotriva Stelei. Am fi mai puternici împreună, cu Copos şi Dinu Gheorghe lîngă echipă"
Rui Duarte, fundaş Rapid

"Stadionul acesta nou e foarte frumos, dar gazonul este execrabil. Se alunecă rău pe el, mi-era frică să nu-mi sucesc glezna cînd degajam"
Duşan Kuciak, portar Legia

Playtech: Anamaria Prodan, mesaj nimicitor pentru Reghe: “Dacă m-aş fi căsătorit cu acest bărbat, el ar fi devenit prim-ministru”


Comentarii (45)
renegatul_
renegatul_  •  21 Octombrie 2011, 21:22

Razvane, joaca tata cu tupeu, numai stati la cutie ca nu jucati cu o superputere, dati-le vreo 3 - 4 sa va tina minte. Cea mai buna aparare este atacul.

criticu99
criticu99  •  21 Octombrie 2011, 12:09

fricos??? e prea putin spus; la cate spatii au lasat aia in aparare tb sa-i omoram; cand ma uitam la deac cum e incapabil sa patrunda prin viteza sau sa fak un dribling imi venea sa-mi smulg parul din cap; nici macar un sut puternic nu are; accidentarea lui roman a contat enorm; dar in schimb texerita tb sa fie titular!!!! a fost omul nr 1 al rapidului!!! nu stiu ce ai impotriva lui; pe bozovic nu-l mai sufar, sa intre ezequias; iar nicolae grigore tb sa fak 1-0 cand prostul a scapat din marcaj si a preferat sa recentreze in loc sa devieze cu capul spre poarta; o gramada de minusuri; doar 2 oameni primesc nota de trecere din partea mea: texeira si mai ales coman!!!! razvane fa schimbari!!!!!

ciocanaruf
ciocanaruf  •  21 Octombrie 2011, 11:34

://marketglory.com/register/ciocanaru MarketGlory este un simulator economic, politic, social si militar in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Fiecare jucator din comunitatea MarketGlory are posibilitatea sa: munceasca, infiinteze companii, candideze la guvern, recomande referali, sa dobandeasca grade militare si sa-si construiasca propria organizatie. Drumul catre povestea de succes in Market Glory este strategia personalizata a fiecarui jucator din comunitatea Market Glory. ://marketglory.com/register/ciocanaru

Vezi toate comentariile (45)
Comentează