INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - DORTMUND 4-3

Reacție senzațională al lui Jurgen Klopp după seara minunată de fotbal oferită de Liverpool în fața lui Dortmund

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 aprilie 2016 00:52

Jurgen Klopp a vorbit după meciul senzațional al echipei sale în fața Borussiei Dortmund, scor 4-3.

"E greu de explicat ce simt, a fost o seară minunată pe Anfield și, să fiu sincer, a fost un meci ciudat de la început. Întreaga partidă a arătat calitatea lui Dortmund, noi am încercat să jucăm, n-am renunțat să credem că putem reveni.

Să marcăm golul de 2-1, apoi 3-1 și să rămânem în meci e absolut minunat! Le-am transmis un mesaj tot timpul, am vrut să aratăm caracter. Nu conta dacă pierdeam, nu-mi păsa, se poate întâmpla. Dar trebuia să arătăm caracter. La pauză le-am spus că Liverpool era cândva condusă cu 3-0 la pauză într-o finală de Liga Campionilor, deci orice e posibil. Sincer, băieții mei au făcut un pic mai mult de atât. Am oferit cel mai bun fotbal, e o experiență minunată.

Mi-e greu să cred ce s-a întâmplat, să fiu sincer. Îi felicit pe toți, au făcut o treabă incredibilă. E ușor să spui că o să fii curajos, dar e greu s-o faci. Mai ales după pauză, la rezultatul care era. E greu să rămâi curajos. Dar am făcut o înțelegere la pauză.

Am jucat senzațional, am dus mingea în careu, am șutat, am făcut un meci bun. Cred că pentru oricine a fost aici în această seară a fost un meci frumos. Chiar și fanii cărora nu le pasă de Liverpool sau de Dormund, dar s-au uitat la meci, cred că au zis: «OK, fotbalul e un joc frumos!»

Rolul meu nu e foarte important acum, sincer. Am avut un plan bun în prima repriză, dar am primit două goluri. Fotbalul îți poate arunca planurile la gunoi. Nu a fost ușor să schimbăm. Am trăit și ne-am bucurat intens. E o noapte minunată!

Trebuie să ai și puțin noroc, recunosc, dar ce ne-a ajutat a fost că nu am renunțat nicio clipă. Ai nevoie de pasiune, ai nevoie să crezi. A fost foarte frumos să văd cum am revenit în joc. Am meritat să revenim, am luptat mult".

Când reporterul i-a spus: "Sunteți aproape să câștigați trofeul acum", Klopp a avut o reacție promptă: "Te rog, nu mă întreba rahaturi d-astea pentru că e atât de greu. Nu știu nimic despre celelalte rezultate. Echipele din Spania sunt incredibil de puternice. Dacă vom ajunge în finală, vom fi pregătiți".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
montgomerry
montgomerry  •  15 Aprilie 2016, 21:18

Fotbal de vis,seara de neuitat,respect Liverpool,respect Dordmund.

1147161415324404
Kulcsar Iozsef  •  15 Aprilie 2016, 19:50

Seara minunata de fotbal a fost oferita de ambele echipe!!!!

1603720059953062
Dorian G Serban  •  15 Aprilie 2016, 07:14

Klopp este un om de bun simt...Respect

Vezi toate comentariile (3)
Comentează