INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - DINAMO, AZI, 21:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Rednic îl sfătuieşte pe Andone: "Nu vă apăraţi diseară, altfel vă va fi greu!"

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Antrenorul lui Khazar Lankaran, Mircea Rednic, i-a transmis fostului său coechipier de la Dinamo, Ioan Andone, prin intermediul site-ului gsp.ro, un mesaj înaintea dificilei partide pe care "cîinii" o vor susţine diseară, în deplasare, cu Hajduk Split.

"Dinamo a reuşit un rezultat în tur care să le dea siguranţă. Nu cred că Hajduk are puterea să o elimine pe Dinamo, dar eu i-aş sugera totuşi ceva lui Ando. Să nu se apere!" a fost prima reacţie a lui Rednic, într-un interviu acordat în această dimineaţă pentru gsp.ro.

Apoi a continuat: "Dacă se apără, nu va fi bine. Croaţii au un public fantastic, care împinge echipa de la spate şi va fi presiune. Trebuie ca Dinamo să nu ia gol în primele 15-20 de minute şi să calmeze jocul".

Şi a încheiat: "Dinamo va pleca avînd prima şansă. Este vorba şi de valoare, şi de experienţă. Sigur, parcă defensiva nu este la nivelul dorit, dar Ando va remedia aceste lucruri, echipa este abia la început. Diseară le ţin pumnii dinamoviştilor, mă voi uita la TV".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (16)
fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  05 August 2010, 22:02

Tocmai asta au facut. Si s-au dus

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  05 August 2010, 22:02

Tocmai asta au facut. Si s-au dus

fanreal.madrid
fanreal.madrid  •  05 August 2010, 22:02

Tocmai asta au facut. Si s-au dus

Vezi toate comentariile (16)
Comentează