INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RENNES - CFR CLUJ 0-1

RENNES - CFR CLUJ 0-1 // Ilie Dumitrescu: „N-aș vrea să fiu în pielea lui Dan Petrescu! Trebuie să apreciem punctele luate”

Articol de GSP - Publicat joi, 24 octombrie 2019 22:56

Ilie Dumitrescu (50 de ani) a comentat victoria CFR-ului cu Rennes, scor 1-0, din grupele UEFA Europa League.

 

  • Vezi AICI clasamentul grupei E
  • CFR Cluj are 6 puncte după 3 meciuri și e pe locul 2. Lider e Celtic cu 7 puncte 
  • CFR Cluj - Rennes se joacă pe 7 noiembrie, de la 19:55 

Dumitrescu a dorit să sublinieze că, deși Rennes a jucat o repriză întreagă în 8 oameni de câmp, nu a fost vorbă despre o victorie facilă.

„CFR a jucat foarte inteligent în prima repriză. Trebuie să apreciem aceste 3 puncte mai mult decât orice. Am văzut că o echipă care joacă în 8 oameni nu poate fi subordonată. Este o victorie imensă!

Aveam 2 oameni în plus, dar în niciun moment n-am reușit să facem pressing. N-am reușit să ținem de minge, să avem o posesie prelungită în așa fel încât să punem în pericol poarta adversă. N-aș vrea să fiu în pielea lui Dan Petrescu”, a declarat Dumitrescu la TV Digi Sport.

Rennes - CFR Cluj 0-1

  • A marcat: C. Deac 9'
  • Vezi AICI VIDEO
  • Cartonașe roșii: Susic 81'/ Mendy 5', Camavinga 46'

SUNTEM GSP LIVE! Meci nebun la Rennes, de unde CFR obține toate cele trei puncte, 1-0. ⚽️🇹🇩 Costin Ștucan, Alin Buzărin și Grigore Sichitiu analizează împreună partida ardelenilor. Rămâi alături de noi pentru mai multe reacții din lumea fotbalului românesc. Scrie-ne în comentarii și noi îți citim părerea în direct.

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Joi, 24 octombrie 2019

VEZI ȘI:

RENNES - CFR CLUJ 0-1// VIDEO + FOTO CFR, victorie cu ochii vineți! Repriză secundă PENIBILĂ: echipa lui Dan Petrescu, incapabilă să domine o adversară rămasă în 8 oameni de câmp

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
fairplayromania
fairplayromania  •  25 Octombrie 2019, 00:55

Felicitări Ilie !Frumos spus.

1177177172317584
Christian Ciuca  •  25 Octombrie 2019, 00:38

analiza perfecta, obiectiva, ne tremura chilotii pe teren la orice meci in Europa, un joc temator, haotic, aia joaca-n 8 si te aperi cum poti ca disperatu, noroc c-au ratat ocaziile alea si mai ales acel 11 metri, dar pina la urma 3 puncte afara conteaza.

b08dan
b08dan  •  25 Octombrie 2019, 00:22

Pai, nici nu ai sa fii vreodata in pielea lui :))) Tu antrenezi pe la TV.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează