INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ADVERSAR

S-a încheiat Hajduk Split - Slavia Sofia, meciul care stabilește viitoarea adversară a FCSB-ului » Steliano Filip, neinclus în lot + un român a arbitrat partida

Tribunele arenei
Tribunele arenei "Poljud" au fost neîncăpătoare la meciul cu Slavia Sofia. Steliștii vor înfrunta un adevărat "vulcan" la Split // FOTO: Twitter Hajduk Split

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iulie 2018 22:48

FCSB a făcut un pas imens spre calificarea în turul III al preliminariilor Europa League, după victoria clară reușită azi în deplasare cu Rudar Velenje, 2-0. 

Următorul adversar al roș-albaștrilor va fi însă unul mult mai complicat. Cel mai probabil, echipa lui Dică se va duela cu Hajduk Split, locul 3 în ultimul sezon din Croația.

Joi seara, Hajduk a învins-o la limită pe Slavia Sofia, 1-0, în prima manșă din turul II din Europa League.  Bulgarii au ținut-o în șah pe Hajduk timp de aproape 80 de minute, dar echipa croată a marcat golul victoriei în minutul 79. Introdus după pauză, ghanezul Ahmed Said a înscris din pasa lui Nizici. 

Hajduk: Posavec - Juranovici, Nizici, Lopez, Fomitschow - Palaversa, Barry, Caktas - F. Tudor, Ivanovski, Gyurcso
Antrenor: Zeljko Kopici

Slavia Sofia: Petkov - Aleksandrov, Stanisavlevich, Hristov, Velovski - Martinov, Karabelyov, Uzunov - Ivanov, Angelov, Tsvetanov
Antrenor: Zlatomir Zagorcici

Culmea, partida a fost condusă de o brigadă de arbitri din România. Istvan Kovacs a fost la centru, ajutat de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene. În minutul 84, Kovacs a lăsat-o pe Slavia în 10 oameni, după ce i-a acordat al doilea "galben" lui Aleksandrov.

Transferat la Hajduk de la Dinamo București la începutul acestui an, Steliano Filip (24 de ani) nu a fost inclus în lot pentru duelul cu Slavia. 

Returul Slavia Sofia - Hajduk Split va avea loc joia viitoare, de la ora 19:00. Partidele din turul III se vor juca în dublă manșă, pe 9 și 16 august. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
maxp
maxp  •  27 Iulie 2018, 11:05

Poate se preia modelul din rugby si peste vreo 2 saptamani ne trezim exclusi din cupele europene. A arbitrat un roman o partida ce intereseaza o echipa din Romania...

tonyys
tonyys  •  27 Iulie 2018, 08:44

Unguru kovacs, arbitrul de casa al ungurilor de la cfr, a facut tot ce a putut sa castige croatii fara sa primeasca gol si sa devina favoriti certi pt calificare ca Steaua sa aiba un adversar mai dificil decat ar fi fost bulgarii.

102031457272119
Radu Fifea  •  27 Iulie 2018, 06:10
Postat de bisisica. pe 27 Iulie 2018, 02:32

Parca vad ca joaca Steliano cu clona si le da si vreo doua boabe, desi bause pina la 5 in seara dinainte

Parca vad ca Steliano pana la ora meciului e deja plecat, la ce gloaba e. Vai de mama lui, nu mai prinde nici lotul la o echipa net inferioara in comparatie cu Anderlecht, spre exemplu.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează