INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HEERENVEEN - RAPID 4-0

Sabău: ”Nu e un dezastru că am pierdut aşa. Eu cred că am analizat bine adversarul, dar atît am putut” :S

Ioan Ovidiu Sabău, apăsat de eșecul de la Heerenveen
Ioan Ovidiu Sabău, apăsat de eșecul de la Heerenveen

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 23:17

Ioan Ovidiu Sabău nu a părut foarte afectat după ce Rapid a cedat zdrobitor la Heerenveen, în manşa întîi a turului 3 preliminar al Ligii Europa. ”Dacă am pierdut cu 4-0 nu înseamnă că este un deazastru. E o situaţie foarte grea, trebuie să găsim soluţii, să ne rezolvăm problemele pe care le avem”, a zis ”Moţul” la ”DigiSport Special”, completînd: ”Consider că am analizat adversarul foarte bine, am făcut o pregătire foarte bună pentru acest meci, dar atît am putut. Trebuie să ai şi posibilităţi cînd îţi propui ceva”.

”La cald e bine să vorbim mai puţin. Probabil că dimineaţă, înainte de a pleca, cvm avea o discuţie, să ajungem la nişte concluzii. Să ştim cum să reacţionăm”
”Media de vîrstă a celor de la Heerenveen e de 24 de ani. Sînt mai entuziaşti, mai rapizi, ceea ce a contat enorm. Poate că nouă ne-a lipsit ceva aici. Trebuie să ne dea de gîndit. Să jucăm mai rapid, să ne ducem peste adversari”
”E foarte greu să ne mai gîndim la calificare în faţa unui adversar care nu întîmplător ne-a învins la acest scor”

Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Rapid

Pentru tehnicianul vişiniu, ”am întîlnit un adversar mult jmai valoros, mai bine pregătit. Cu o viteză în plus, chiar două. Probabil cu jucători mai odihniţi. Cu o formă mai bună probabil am fi făcut mai bine faţă. Dar ei au cîştigat aproape toate duelurile unu contra unu. Iar noi am primit goluri foarte uşor. E foarte greu, dar trebuie să acceptăm o asemenea situaţie”.


”Cred că a fost o seară foarte slabă, am primit goluri foarte uşor. Să discutăm între noi, în interior, să vedem ce-i mai bine pentru a rezolva problemele. Nu mai avem nici o şansă de calificare. 4-0 e o diferenţă foarte mare. Trebuie ca în retur să jucăm din orgoliu, să învingem pentru fanii noştri”
Rui Duarte, fundaş Rapid

”Am trăit o ruşine, cea mai mare din cariera mea. Olandezii ne-au fost superiori la toate capitolele. Este un dezastru
Ştefan Grigorie, mijlocaş Rapid

 

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (48)
argus
argus  •  05 August 2012, 00:11

"...Eu cred că am analizat bine adversarul, dar atît am putut..." Sa intelegem ca Sabau "a analizat"? Ce? Ca echipa joaca cel mai "sublim" fotbal haotic? Ca joaca previzibil (pase "aruncate" in careul advers, abuzul in a pasa inapoi, pase imprecise, acceptarea ideii ca jucatorii adusi nu pot fi folositi fiindca "nu-s la intreaga capacitatee" (fara sa spuna si motivul pt. care nu sunt la intreaga capacitate, motiv de care antrenorul nu este strain, de el depinzand aducerea la forma cea mai buna a jucatorilor). Ij doresc celui ce se plange ca "planeta se scufunda", sa se tezeasca odata, sa realizeze ca in fotbal investitiile cu "

rapidista_96
rapidista_96  •  03 August 2012, 18:30
Postat de ionut_fzr pe 03 August 2012, 02:05

Ba, sabau si razvan au ceva in comun din punct de vedere al profesiei. Sunt amandoi defensivi. Fiecare are stilul lui in rest dar daca ar fi sa aleg, l-as alege pe razvan. Anul trecut am avut urcusuri si coborasuri dar am terminat pe 4 si nu cred ca e rau. Dar un lucru e cert, Rapidul a jucat si se vedea. si am jucat si in europa si mai multe meciuri si aveam alta fata chiar daca si atunci am fost ciuca batailor. Dar sincer, mai mult as vrea sa vina un antrenor care sa mizeze pe atac ca sa mai ies din rutina asta. Ca in ultima perioada toti sunt fani cartu si a autobazei lui.

Dintre Sabau si R.Lucescu il aleg pe SUMI:)))care cred ca daca ar fii ramas am fii fost f sus atat pe plan intern cat si pe plan extern(sau cel putin nu ne faceam de ras in toata Europa).

ady_adriano
ady_adriano  •  03 August 2012, 14:05
Postat de dannyrapidistu01 pe 03 August 2012, 03:47

sa ne luptam la locul 10 . Sunt realist iar cine ma v-a critica nu vede acelasi Rapid pe care il vad eu

Ohoooo, locul 10 e bun...sa nu retrogradam sper eu...sincer, in afara de rui duarte, texeira si bozo, restul ar trebui sa plece la pescuit. Sau la Steaua, ca si aia vai mama lor:)

Vezi toate comentariile (48)
Comentează