INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SALZBURG - NAPOLI 3-1 (0-3)

SALZBURG - NAPOLI, EUROPA LEAGUE // VIDEO + FOTO Seară neagră pentru Vlad Chiricheș » Umilit la primul gol de Dabbur, căpitanul României s-a „rupt” iar!

FOTO: Captură @Twitter +6   FOTO
FOTO: Captură @Twitter

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 20:32

Napoli a pierdut manșa retur cu Salzburg, scor 1-3, dar s-a calificat în „sferturile” Europa League datorită victoriei din tur, scor 3-0. Titular la italieni, Vlad Chiricheș (29 de ani) a avut o seară neagră: a fost driblat ușor la golul de 1-1, apoi a ieșit accidentat în minutul 78. 

Vezi VIDEO cu reușita

FĂCUT „SANIE” DE DABBUR

Carlo Ancelotti l-a trimis pe Vlad Chiricheș din primul minut la Salzburg, pentru a doua oară de la revenirea de după accidentare. Internaționalul român nu a fost testat deloc până în minutul 25 al partidei cu austriecii. 

Apoi, israelianul Munas Dabbur a reușit o acțiune individuală superbă, după o recuperare în jumătatea de teren a italienilor. Chiricheș, prins între doi adversari, a tatonat până în apropierea careului de 6 metri, apoi s-a dus „sanie” la fenta de șut a lui Dabbur. Israelianul l-a „executat” elegant, la colțul scurt, pe portarul Meret.

1 +7 FOTO

Accidentat după pauză

Seara nefastă a continuat pentru căpitanul naționalei României. În minutul 75, Chiricheș s-a întins în tentativa de a respinge o minge în careul propriu, apoi a alunecat și s-a prăbușit pe gazon. A fost nevoie de intervenția medicilor pentru a-l scoate de pe teren. Problema a apărut la coapsa stângă, fiind suspect de ruptură.

Vestea este una cât se poate de proastă pentru selecționerul Cosmin Contra. Vlad Chiricheș era pe lista stranierilor pentru dubla cu Suedia și Insulele Feroe din preliminariile EURO 2020. 

Vezi și: 

INTER - FRANKFURT // VIDEO + FOTO Invazie la meciul lui Hațegan din Europa League » Imagini impresionante: premieră istorică pe San Siro

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (58)
adi67
adi67  •  14 Martie 2019, 20:49

E trucaj !

torque07
torque07  •  15 Martie 2019, 10:55
Postat de sadomarxist pe 14 Martie 2019, 23:27

bai...vorba lui motoc (ala care-i raspundea lu' lapusneanu; nu asta de pe forum): "prosti, da' multi, maria ta". uita-te la comentarii. cand (multi) oameni spun argumentat ca omu' joaca destul de riscant pentru postul lui, ca e fragil fizic...ce te agiti atata?

Voi chiar nu puteti sa va exprimati fara sa *** ceva ofensiv :)) e mai puternic decat voi. Ok.."joaca destul de riscant pentru postul lui, ca e fragil fizic" daca zici tu...ok. Dar pot sa nu fiu de acord??? Pot sa am o alta parere? Ma agit? Sunteti in jur de 20 care spuneti tot felul de critici care de care mai "colorate" la adresa lui Chirices si eu ma agit? :) ai inteles gresit.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  15 Martie 2019, 10:34

Ziaristi de can can, care nu au dat niciodata cu piciorul in minge... Nu a fost vina lui la acea faza... A fost o alunecare sanie la disperare.. Ce altceva putea face? Nu e Chiri cel mai bun fundas din Europa.. Dar sa spui ca a fost umilit, cand el a incercat sa faca unicul lucru ce mai putea fi facut... E prea mult. Invatati un pic fotbal dragi ziaristi, ca sunteti penibili cand scrieti lucruri....penibile.

Vezi toate comentariile (58)
Comentează