INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, 15 FEBRUARIE, 22:05, TELEKOMSPORT, PROTV, GSP.RO

Scapă de Immobile? Supergolgeterul lui Lazio ar putea să nu joace la București

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat luni, 08 ianuarie 2018 09:00

Supergolgeterul lui Lazio pare înfricoșător pentru steliști, însă Ciro Immobile ar putea să nici nu joace la București, întrucât clubul l-a păstrat până acum doar pentru campionat.

Două meciuri contra lui Immobile sunau oricum îngrijorător, acum disputele din februarie arată și mai de speriat! Forma atacantului italian e grozavă, are mai multe goluri decât meciuri în acest sezon din Serie A. Tocmai a înscris sâmbătă 4 goluri la Ferrara, în victoria cu 5-2 cu SPAL, și a ajuns la un bilanț uimitor: 18 partide și 20 de goluri!

În stagiunea precedentă marcase de 23 de ori în 36 de jocuri. E al doilea atacant al lui Lazio care înregistrează peste 20 de goluri în două campionate la rând, după Beppe Signori, micuțul vârf al romanilor din prima jumătate a anilor '90.
Immobile a mai fost golgeter al Serie A și cu Torino, 22 de goluri în ediția 2013-2014. Și cu Pescara în Serie B, 28 de goluri în urmă cu 6 ani. Așa că forma recentă nu constituie o excepție, ea doar e menită să-i sperie suplimentar pe steliști.

Pare justificată îngrijorarea, doar că e posibil ca Immobile nici să nu fie pe teren la București, pe 15 februarie. Sau nu din startul partidei, oricum!

Asta fiindcă Lazio l-a păstrat pentru campionat, când au fost meciuri de Europa League a fost preocupată să-l odihnească pe Ciro, s-a bazat pe el rar și doar ca rezervă trimisă pe parcurs, nu ca titular. A apărut 45 de minute la Vitesse Arnhem, 37 de minute cu Zulte Waregem și 31 de minute cu Nice. E drept că bucățile de partide i-au fost de ajuns ca să marcheze două goluri și în Europa League, dar tendința italienilor de a-și menaja vedeta tot constituie un motiv de optimism pentru roș-albaștri.

Lazio s-a calificat lejer din grupa europeană și fără Immobile și în mod normal va fi în continuare tentată să-l odihnească, pentru că miza din campionat e uriașă pentru "vulturi". Echipa lui Simone Inzaghi e implicată în lupta pentru un loc dintre primele patru, cele care asigură bilete pentru Champions League.

"Celeștii" nu beneficiază de bani la fel de mulți ca Juventus, Roma, Napoli și Inter, principalele favorite la "Top 4", așa că accesul pe loc de UCL ar fi chiar o performanță mare pentru Inzaghi și un avantaj financiar uriaș al clubului. 

12meciuri fără gol are Alibec în Liga 1. Immobile a disputat cu 6 partide mai mult în Serie A și a înscris de 20 de ori

4meciuri și 3 goluri are în Europa League ecuadorianul Felipe Caicedo, pe care Inzaghi l-a utilizat în grupă în locul lui Immobile. Rezervă mereu în campionat, sud-americanul a fost antrenat de Costel Gâlcă la Espanyol, unde era om de bază

"Nu mi se pare posibil ca Steaua să se califice, cred că e o diferență de valoare prea mare în favoarea lui Lazio. Nu văd posibilă surpriza"Sorin Cârțu, la DigiSport

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
catalynn
catalynn  •  08 Ianuarie 2018, 10:39

E clar, fcsb fac instrucție acum cu italienii :-))) Numai sa nu il bage aia pe Immobile prin minutul 75 ca iar iau 5 fcsbistii :-)))

saviola2_8
saviola2_8  •  08 Ianuarie 2018, 10:01

cu immobile sau nu, lazio nu e atat de speritoare cum ar crede unii, eu zic ca la bucuresti avem sanse bune sa scotem punct/puncte, eu sunt increzator in sansele stelei chiar daca italienii sunt favoriti pe hartie.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează