INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FCSB 5-2 LA GENERAL

Și-a sabotat propria echipă! Informații incredibile din culisele lui FCSB » Cine şi-a bătut joc de primăvara europeană

Articol de GSP - Publicat sambata, 24 februarie 2018 00:00

Strategia impusă de Gigi Becali, de a nu folosi jucătorii de bază în ultimele două meciuri din grupă, a făcut ca FCSB să piardă primul loc, culoar de care Plzen a profitat şi e acum în optimile de finală.

Calificarea între cele mai bune 16 formații din Europa League n-a fost pierdută joi seară, pe "Olimpico", ci în ultimele două meciuri din faza grupelor. Atunci, Gigi Becali a dorit ca echipa să se axeze exclusiv pe campionat şi să neglijeze ultimele două meciuri din grupa europeană.

Nu doar că FCSB era lider autoritar, dar avea şanse foarte mari să termine pe primul loc, lucru care i-ar fi adus două mari avantaje la tragerea la sorţi. Primul: un adversar mai la îndemână, fiindcă roş-albaştrii ar fi fost în urna capilor de serie. Al doilea: ar fi disputat returul pe teren propriu.

Detalii despre situația paradoxală de la FCSB și informații neștiute despre dubla cu Lazio, doar în ediția tipărită de azi și pe platforma digitală!

Alte subiecte exclusiv print:

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (58)
dinamo_fan
dinamo_fan  •  24 Februarie 2018, 16:03

sabotajul face parte din fisa postului pseudopatronului. altfel o echipa in care s-au pompat 10 milioane trebuia sa castige la pas si campionatul si grupa de EL. Plzen e o echipa cu buget mic care a bagat doar 2 milioane in transferuri in acest sezon, de 5 ori mai putin decat FCSB

162649084513790
Sorin Enciu  •  24 Februarie 2018, 13:40

Mai lasati-ne cu oierul non-stop!

1260234347346768
Ioan Trisi  •  24 Februarie 2018, 13:11

Dar el nu are nici o vina.Doar nu credeti ca ar fi facut asa ceva in mod constient.El a fost si este INCONSTIENT!Si mai mult,crede ca le stie pe oate si se si pricepe la toate.El si cu maimuta mm.Cand castiga fcsb el are toate meritele,cand pierde de maniera cu Lazio, e vinovat si s-a facut de ras intreg fotbalul romanesc! Ce sa aispui despre astfel de caractere!

Vezi toate comentariile (58)
Comentează