INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

Și eliminați, și cu banii luați! 4 capete de acuzare împotriva FCSB » UEFA a stabilit ziua în care vor fi judecați roș-albaștrii

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 septembrie 2018 15:46

FCSB a părăsit Europa League în play-off-ul competiției, fiind eliminată de Rapid Viena (3-4 scor general), însă roș-albaștrii pot avea probleme mari.

UEFA va stabili pe 27 septembrie pedeapsa pe care FCSB o va primi după incidentele de la meciul cu Hajduk Split, când Dragoș Nedelcu a fost lovit în figură cu un obiect, acesta ieșind de pe teren accidentat, au anunțat oficialii forului continental pentru GSP.ro.

Trupa lui Dică mai are alte trei capete de acuzare, după ce fanii au aprins torțe și artificii, iar câțiva dintre ei au intrat pe teren. Observatorul a scris în raport că FCSB a avut o organizare defectuoasă a partidei.

FCSB riscă să dispute un meci fără spectatori și o amendă de cel puțin 30.000 de euro.

Ultima dată când FCSB a fost nevoită să joace în Europa fără spectatori s-a întâmplat acum 3 ani, la meciurile cu Trencin, scor 2-3 şi Partizan, scor 1-1, ambele disputate în preliminariile Champions League.

Vezi și: Declarații dure după ce Nedelcu a fost lovit cu un obiect: "Niște animale! Asta e țara în care trăim"

Cornel Dinu îl critică pe Gigi Becali: "Săracul... este o victimă. Noi îi facem un rău amărâtului ăstuia"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
cristiancelmare
cristiancelmare  •  05 Septembrie 2018, 21:40

Asta-i mai tare decât faza cu poarta care se deschidea invers. să arunci in propriul jucător,....un fel de autogol.

rjka
rjka  •  05 Septembrie 2018, 18:59

Pai eu zic sa dați vina pe cei de la peluza sud ca din cauza lor beeehhhaaaeati toți becalioti e na ca și-au luat lumea in cap și copii aia fără buletin care iau loc in peluza partț au învățat și ei ceva , dar este unic in lume săi dai in cap cu un scaun propriului. Jucător hai săi vedem pe becalioti ce zic iei acum .

legendavisinie
legendavisinie  •  05 Septembrie 2018, 17:16

Fcsbiștii rup scaunele și le aruncă în proprii jucători. Mar rar așa ceva.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează