INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLAVIA PRAGA - RANGERS 1-1

Nicolae Stanciu și Ianis Hagi, lăudați de Gerrard: „Trebuie să ridici mâna și să recunoști” / „E regula care nu se negociază la noi”

Steven Gerrard (40 de ani) i-a lăudat pe Ianis Hagi (22 de ani) și pe Nicolae Stanciu (27 de ani), pentru prestațiile din Slavia Praga - Rangers, scor 1-1. +9   FOTO
Steven Gerrard (40 de ani) i-a lăudat pe Ianis Hagi (22 de ani) și pe Nicolae Stanciu (27 de ani), pentru prestațiile din Slavia Praga - Rangers, scor 1-1.

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 23:03 / Actualizat joi, 11 martie 2021 23:04

Steven Gerrard (40 de ani) i-a lăudat pe Ianis Hagi (22 de ani) și pe Nicolae Stanciu (27 de ani), pentru prestațiile din Slavia Praga - Rangers, scor 1-1. 

Nicolae Stanciu a marcat un gol superb în minutul 6 al disputei cu Rangers. A șutat necruțător din colțul careului de 16 metri, iar Steven Gerrard i-a recunoscut meritele: „[Cehii] au marcat un gol fantastic, câteodată trebuie să ridici mâna şi să recunoşti că ai fost învins de un gol fantastic”.

Steven Gerrard, laude pentru Ianis Hagi 

Steven Gerrard a apreciat și prestația lui Ianis Hagi, pasator decisiv la golul marcat de Helander.

„Este un stadion foarte dificil pe care să vii şi să înscrii. De aceea suntem încântați. Este o regulă care nu se negociază în echipa noastră, dacă o minge se apropie de linia de fund, să alergi după ea până în poartă. Mă aştept de la Ianis să fie un jucător mai mult de atac, dar trebuie lăudat că nu a stat o clipă. Ianis a făcut o treabă fantastică. Şi cred că, după cum au arătat cele 90 de minute, meritam acel gol”, a spus Gerrard, după meci. 

FOTO. Cele mai tari imagini din Slavia Praga - Rangers

+5 FOTO

Citește și alte știri despre Slavia Praga - Rangers: 

VIDEO+FOTO. Stanciu, gol superb în Europa League! Ianis Hagi și Hațegan, spectatori de lux

VIDEO + FOTO „Vulpoiul” Ianis Hagi, pasă de gol în Slavia Praga - Rangers! Cum i-a păcălit pe cehi

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (9)
cirus11
cirus11  •  12 Martie 2021, 11:20

Stanciu chiar este in forma, normal ar fi sa fie titular incontestabil la National. Hagi... face si meciuri bune dar nu vad vreun progres semnificativ in valoare...

brancusi
brancusi  •  12 Martie 2021, 10:15

Gerrard,un gentleman din cap pana in picioare,restul se intelege de la sine!

alenb
alenb  •  12 Martie 2021, 09:50
Postat de right_wing_resistance_romania pe 12 Martie 2021, 08:52

Este foarte probabil ca aceasta sa fie strategia pentru acest sezon in ceea ce il priveste pe Ianis Hagi. Sa joace 50-70 de minute la 100% si apoi sa fie schimbat fara comentarii. Este clar ca mai mult nu poate in acest moment. Aceeasi problema a fost la Nicu Stanciu cand avea 21-22 de ani. fcsb-ul il folosea maxim 60 de minute. Iar acum cand te uiti la Stanciu, indiferent ca joaca in nationala sau meci de Champions League, ara pamantul. Clar la Ianis se vede un progres in bine. Deja nu mai este acel jucator care asteapta tot meciul o executie. Face faza defensiva, alearga, face pressing. Cu Anvers, pressing pe fundas toata repriza, iesind si gol din cauza asta. Ianis Hagi va arata cu totul altceva in sezonul viitor, iar asta este foarte bine pentru nationala.

"Stanciu ara pamantu" :))). Tractoru Stanciu :)). Hotarat, avem fotbal pr ost dar comentatori si mai pr osti. Mai ai un puc si-l compari cu Dorinel Munteanu, Sabau sau Misa Klein ))).

Vezi toate comentariile (9)
Comentează
Close