INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - SLAVIA

Stare deplorabilă a gazonului pe Ibrox Stadium » Cum arată terenul înainte de duelul dintre Ianis Hagi și Nicolae Stanciu din Europa League

Ianis Hagi (22 de ani) și Nicolae Stanciu (27 de ani) +9   FOTO
Ianis Hagi (22 de ani) și Nicolae Stanciu (27 de ani)

Articol de - Publicat miercuri, 17 martie 2021 12:37 / Actualizat miercuri, 17 martie 2021 12:59

Rangers și Slavia Praga se vor întâlni pe 18 martie, de la ora 22:00, în manșa retur a optimilor din Europa League. Partida se va disputa pe Ibrox Stadium, iar gazonul de pe Ibrox Stadium se prezintă în condiții deplorabile cu o zi înainte de duelul românesc dintre Ianis Hagi (22 de ani) și Nicolae Stanciu (27 de ani).

Zdenek Houstecky, asistentul antrenorului de la Slavia Praga, crede că starea proastă a gazonului de pe stadionul lui Glasgow Rangers ar putea fi în avantajul campioanei Cehiei: „Am văzut analiza video, iar gazonul nu arată foarte bine. Asta ar putea fi în avantajul nostru pentru că am mai jucat pe terenuri proaste în campionatul intern”.

Și Steven Gerrard s-a plâns de gazonul de pe Ibrox Stadium

Și Steven Gerrard s-a plâns de starea gazonului de pe Ibrox Stadium în februarie anul trecut, când a descris suprafața ca fiind „îngrozitoare”, iar apropierea de râul „Clyde” predispune arena la inundații.

Slavia Prague’s No.2, Zdenek Houstecky, has said Slavia Prague have concerns about the condition of the Ibrox pitch...

Publicată de Rangers On Tour pe Miercuri, 17 martie 2021

Rangers, favorită la calificare în duelul cu Slavia

Rangers este favorită la calificarea în sferturile de finală ale Europa League, după ce a plecat neînvinsă din Cehia. Formația din Glasgow nu a mai ajuns în această fază a competiției din sezonul 2007/08, când au pierdut în finală împotriva lui Zenit St. Petersburg, scor 0-2. Ianis Hagi și colegii lui se află într-o perioadă foarte bună, mai ales că „The Gers” au cucerit titlul cu numărul 55 în Scoția, primul după o pauză de 10 ani.

Prima întâlnire directă din istorie dintre Slavia și Rangers a avut loc pe Eden Arena, iar partida s-a încheiat la egaliate, scor 1-1. Nicolae Stanciu a deschis scorul la Praga cu o execuție fantastică de la marginea careului, după un șut puternic în plasa laterală, aproape de vinclu. Ianis Hagi nu s-a lăsat mai prejos față de colegul lui de la națională și a contribuit decisiv la golul egalizator marcat de trupa lui Steven Gerrard. Fiul „regelui” a oferit un assist pentru Filip Helander, care a înscris în poarta goală.

VIDEO. Cele mai bune momente ale lui Ianis Hagi în tricoul lui Rangers

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Robert Lewandowski și David Alaba, blocați de Bayern Munchen din cauza pandemiei de coronavirus?

Benzemagic » Atacantul francez, providențial pentru Real Madrid

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dobrin
dobrin  •  18 Martie 2021, 18:52

Vaaai, sa odihneasca Printul daca nu e bun stadionul. Sa nu se accidenteze cumva tocmai acum, cand are ocazia sa se faca din nou de ras la nationala.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează