INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LAZIO, 15 FEBRUARIE

Ștefan Radu a detectat punctul forte al lui Lazio în dubla cu FCSB: "Asta-i cel mai important"

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 11 ianuarie 2018 18:19

Florin Bratu a vorbit cu Ștefan Radu, viitorul adversar al FCSB-ului, care i-a recunoscut faptul că jucătorii lui Lazio îl respectă foarte mult pe tehnicianul Simone Inzaghi.

"Am vorbit cu Ștefan Radu despre Simone Inzaghi și mi-a spus că atât de bine cunoaște echipa, atât de bine îi motivează pe jucători și, cel mai important, știe foarte bine să-i pregătească. Adică, mi-a spus că din punct de vedere fizic n-au lucrat atât de bine în Italia cu niciun alt antrenor cum o fac acum cu Simone Inzaghi.

Deși e foarte greu în pregătire, dar și în ciclul săptămânal, ei se simt foarte bine în timpul meciului și asta contează cel mai mult", a dezvăluit Florin Bratu la TV Digi Sport.

Florin Bratu a marcat un gol în cele două manșe dintre Dinamo și Lazio din turul 3 preliminar al Ligii Campionilor, când italienii au mers mai departe.

"Simone Inzaghi este un bun psiholog până la urmă, știe să fie apropiat de jucători, îi simte foarte bine iar jucătorii îl respectă. În plus, a și schimbat sistemul de joc, cu trei pe linia de fund, și arată o forță ofensivă de invidiat, mai ales că el provine și din atacant. A știut să imprime echipei o forță" Florin Bratu

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
capca1
capca1  •  12 Ianuarie 2018, 10:27

FC FCSB are 11 puncte slabe în disputa cu Lazio, mă rog, 14, că se pot face 3 schimbări !De fapt, 15, ca Inzaghi e mai bun antrenor decât Becali, ăstaaa...Dică ! :))

127862227992176
Dan Schimbare  •  11 Ianuarie 2018, 21:55
Postat de mosvasile pe 11 Ianuarie 2018, 19:58

Selectioner era Piturca-cand zicea George Copos ca nationala Romaniei "este afacerea lui Gigi cu Piti"!Si lui Piturca inca ii mai scapa cate un dinamovist la nationala-Tamas,Marica,Torje-dar cu "tata Puiu era jale!Budescu-care acum cica e cel mai bun-nu a fosat bun de nationala pana nu s-a transferat "unde trebuie"!Si atunci,de ce sa vina Radu Stefan la nationala? Sa fie- cum era Steliano-rezerva cine stie carui fcsb-ist, care urma sa fie vopsit ,"impodobit" cu crotalii si vandut?

Da frate, mare jucatori Steliano ala al tau. Era absolut imposibil sa fie altu mai in forma decat pe acelasi post. De, chiar si Contra are ciuda pe el, nu? Mai bine taci dracu, si gandeste mai mult.

127862227992176
Dan Schimbare  •  11 Ianuarie 2018, 21:53
Postat de wertusi pe 11 Ianuarie 2018, 20:49

acesta este titular de 10 ani la Lazio datorita managementului prost al nationalei la care se vrea doar FCSb-isti , si fosti trecuti pe la aceasta echipa , Radu Stefan titular incontestabil in campionatul italian la o formatie de top 5 , niciunul din jucatorii echipei mentionate nu este titular la echipa sa de club ,in campionatul italian nu are loc la Nationala si au fost multi in si sunt in situatia lui .

Ce management care vrea doar fcsbist visezi, ba? Acuma e Contra la nationala si tot fcsbisti ia. Vrei sa aduca jucatori de la Ciorogarla si Industria Sarmii Campia Turzii, Rapid 2, CSA sau cine stie cu ce echipa de *** mai tii tu sau nu ai ciuda pe ea? Ghinion pt tine, dar FCSB, oricat de *** ar fi Gigi, are cea mai talentata echipa din Romania, de departe. Cat de reta sa fii sa nu accepti asta? Care dracu nu isi merita postul .. adu dracu argumente? Majoritatea jucatorilor romani vanduti afara au jucat la coruptii astia de la fcsb, mama lor. Daca FCSB ar disparea, Romania ar ajunge pe locul 200 in lume. Ce sa faci, daca pe singurii jucatori de nivel international mai de doamne ajuta, cum au fost Radu Stefan/Chivu/Radoi i-a durut in **** de noi, doar ca sa mai prinda saracii 1-2 ani de contract.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close