INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ROSENBORG - STEAUA, JOI, 21:00, PROTV, GSP.RO

Steliștii speră la o calificare istorică! Ce au declarat la conferința de presă: "Vrem să retrăim o calificare de genul celei cu Ajax"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 august 2015 19:43

Antrenorul Stelei, Massimo Pedrazzini, e încrezător înaintea returului cu Rosenborg, chiar dacă formația campioană a pierdut pe Arena Națională cu 3-0. De asemenea, și Lucian Filip speră la o revenire pentru a retrăi încă o dată momentele unei calificări istorice. 

"Indiferent dacă ne calificăm sau nu, noi trebuie să ne întoarcem acasă cu un rezultat pozitiv. Va fi un meci deschis, trebuie să ne recîștigăm onoarea. În fotbal nu se știe niciodată ce se întîmplă. Avem nevoie de un rezultat pozitiv, să spălăm rușinea din tur.

Nu uitați că noi am luat un gol în minutul 66, iar apoi a urmat un dezastru. Poate se repetă asta la Trondheim. Nu ne interesează banii! Onoarea este foarte importantă. Alte echipe au putut, noi de ce nu am face una ca asta", a zis Pedrazzini la conferința de presă. 

 "Nu am venit să facem act de prezentă. Am venit să jucăm fotbal, nu mai avem nimic de pierdut.

Sînt convins că vom avea ocazii, dar nu mai avem voie să ratăm. Orice ocazie trebuie fructificată. E bine că a venit victoria de la Craiova. Ne dă multă încredere acel rezultat.

Chiar mă gîndeam azi cît de frumos a fost după meciul cu Ajax. Senzația de după meci după o astfel de calificare e de neprețuit", a zis și Filip. 

Rosenborg - Steaua este joi, de la ora 21:00, în direct la ProTV și liveTEXT pe GSP.RO. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (17)
718613108268539
Claudiu Ciobanu  •  27 August 2015, 12:05

Viseeee!!!

para.para
para.para  •  27 August 2015, 10:36

In asa zisa "calificare istorica", mai cred doar angajatii ghesepe. Va dati seama ca pana la urmatoarea umilire a fcsb-ului ghesepist, o sa fim intoxicati numai cu articole despre echipa ghesepeului.

ortega
ortega  •  27 August 2015, 09:08
Postat de agiler pe 27 August 2015, 01:07

Ortega nu e Mardaona si nici Batistuta.Acum sa trecem la lucruri serioase eu vorbeam de valoarea jucatorilor din atac de la mijlocul terenului si din aparare.Nu stiu ce ai inteles tu.

Exact asta am înțeles . Dacă e să vorbim de valoare trebuie să vorbim de altă echipă , nu de fcsb ... Și nu din România , cred că asta și un fecesebist realizează ... Doar dacă nu ești Gheorghe și bați cu 72-0 fiecare meci ...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează