INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEIPZIG - U CRAIOVA, JOI, 19:30, TVR 1, GSP.RO

Leipzig - U Craiova // Știința nu scapă de Forsberg! Avion privat și preparator fizic pentru a prinde duelul cu U Craiova

Foto: Guliver/Getty Images
Foto: Guliver/Getty Images

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 09:03

Mijlocașului de 26 de ani Emil Forsberg i-a născut nevasta marți, dar clubul i-a pus la dispoziție un preparator fizic în Suedia, avion privat, iar la ora meciului va fi la dispoziția antrenorului Rangnick.

Șase zile libere i-a oferit antrenorul Ralf Rangnick lui Emil Forsberg pentru a fi alături de soția gravidă. Joia trecută, după returul cu Hacken, l-a lăsat să plece acasă, la Sundsvall, unde în zorii zilei de marți, Shanga a adus-o pe lume pe Florence. Dar cine a crezut că internaționalul suedez va rata din această cauză duelul cu oltenii, în Europa League, s-a înșelat. Rangnick a avut grijă de toate.

Lui Forsberg i-a pus la dispoziție un preparator fizic, care a rămas cu el pe toată durata șederii în Suedia. Totodată, clubul s-a ocupat să-i închrieze și un avion privat, pentru a-l aduce în cursul zilei de mâine Leipzig. Astfel că, la ora meciului cu U Craiova, antrenorul va putea conta pe el. Nu e clar însă dacă va fi și titular. Mijlocașul de 26 de ani s-a întors mai târziu din concediu decât ceilalți, după participarea la Mondialul din Rusia, și este ceva mai în urmă cu pregătirea. 

  • Leipzig - U Craiova va fi joi de la 19:30 pe TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

4
accidentați are Leipzig în acest moment: Laimer, Upamecano, Halstenberg și Mukiele. Niciunul nu va juca împotriva Craiovei

ECHIPA PROBABILĂ A LUI LEIPZIG: M. Müller - Klostermann, Konaté, Orban, Saracchi - Bruno, Demme, Stierlin, Forsberg - Augustin, Cunha
Rezerve: Krahl - Winter, Hartmann,Y. Poulsen, Bias, Kruger, Majetschak

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sorinvision
sorinvision  •  08 August 2018, 12:20

5-3-2, la cutie si da Doamne sa dea Mitrita un gol. :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează