INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - ALKMAAR 3-2

Şumudică îi înţeapă pe stelişti după victoria cu Alkmaar: ”Pot fi mulţumiţi acum!”

Articol de GSP - Publicat joi, 20 august 2015 21:11

Marius Şumudică, antrenorul Astrei, a vorbit despre succesul echipei sale în prima manşă a play-off-ului Europa League, 3-2 cu Alkmaar.

”Am început partida foarte prost. N-am ştiut să gestionăm momentul după primirea primului gol. Am revenit în ciuda unui arbitraj părtinitor. Am avut penalty clar în debutul meciului. Ce a greşit Colţescu (Detalii AICI) ne-a luat arbitrul din seara asta. Pot să fie mulţumiţi acum cei de la Steaua”, a spus Marius Şumudică la DigiSport.

”Sînt bucuros, conduc o echipă frumoasă. O echipă care joacă fotbal. Le-am spus să nu luăm gol şi, dacă o facem, să îi batem. Am dat golul doi după o fază exersată la antrenament, i-am făcut şah-mat”
Marius Şumudică

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (26)
georgatos0007
georgatos0007  •  21 August 2015, 08:18

Bai nene sumudica asta nu poate dormi de oful Stelei.Poate vrea sa il puna gigi antrenor la Steaua...(am scris special cu litere mici numele acestor doua personaje caci asta sunt niste oameni mici)....

lpep
lpep  •  21 August 2015, 08:10
Postat de Tiberius Camaras pe 20 August 2015, 23:11

Bai da mai taceti frustratilor, ca a-ti luat 3-0! Respect Steaua de odinioara si suporterii ei loiali care plang pe stadioane, dar astia de pe net care vorbesc aiurea sunt niste zerouri barate. Sumudica a castigat, si a demonstrat ca i-a antrenat- la ce goluri a dat Astra ca la antrenament- asa ca mai putina vorba si cautati antrenor...si jucatori...si patron!

Bai, dar mai pune mâna pe gramatica limbii române: se scrie "ati luat"!

thestar
thestar  •  20 August 2015, 23:59

Mai Schumi... iar vorbesti prostii.. se vede de la o posta caracterul golanesc care te defineste si din "fericire" pt tine mai sunt o gramada in Liga 1, jucatori,antrenori patroni, care-ti seamana. Chiar nu poti sa-ti vezi de echipă ?? chiar nu crezi ca ai castigat jocul cu Steaua ajutat de incapabilii aia de arbitrii ?? se vede ca in tinerete Steaua ti-a creat cosmaruri ... se vede ca nu te-ai maturizat . Sunt fan Steaua sau cum io spune acum - FCSB, dar NU sunt antiroman, antiDinamo, antiRapid sau AntiAstra . O sa-ti acord respect doar atunci când o sa devii un om echilibrat. Hai Steaua , Bravo Astra !

Vezi toate comentariile (26)
Comentează