INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RANGERS - FIORENTINA 0-0

Sună periculos

Articol de - Publicat sambata, 26 aprilie 2008 00:00

Şahul în care scoţienii au ţinut joi trupa lui Mutu îi pune în gardă pe italieni. După un scor alb în tur, Rangers s-a mai calificat de două ori.

Mutu (foto) este la 90 de minute, plus eventualele prelungiri sau chiar pe­nal­tyuri, de finala de la Man­ches­ter. Şi-a păstrat probabil golurile pen­tru returul de pe 1 mai, cînd ­Fio­ren­tina trebuie să înscrie. Numai că Rangers s-a obişnuit să se ca­lif­i­c­e du­­pă 0-0 la Glasgow. Reţeta a func­­­ţionat în două rînduri în 2008 . În “optimi”, cu Pana­th­i­nai­kos, şi apoi în “sferturi”, victimă fiind Spor­­­t­ing.

“E un rezultat periculos, deşi înaintea jocului aş fi semnat în alb pentru acest egal. Pentru că în re­­tur ne vor aştepta să speculeze ori­ce eroare, cum au făcut-o la Li­sa­­bo­­na”, a avertizat Prandelli. An­tre­­no­­rul Violei i-a “înţepat” pe sco­ţi­eni: “Dacă noi am fi jucat atît de u­rît, ne criticau în ziare luni întregi. Am do­mi­nat, dar terenul a fost groa­z­­nic. Ne-am lovit mereu de un zid”. Şi i-a creat alibi lui Mutu pen­tru evoluţia mai slabă: “E dificil cînd n-are spaţii, dacă nu jucăm ra­pid”.

Autorul celor 3 goluri în “dubla” cu PSV, Adi e realist: “Şansele ră­mîn egale. La Glasgow m-am sa­cri­fi­cat în folosul echipei, jucînd mai mult mijlocaş. Ex­pe­ri­en­ţa do­bîn­dită în acest sezon a făcut să nu fim deloc intimidaţi de at­mos­­fera bri­ta­nică. Mă revanşez în re­tur”.

Playtech: BOMBĂ! Cu cine a fost surprinsă Anamaria Prodan după vestea divorțului. Ce au făcut împreună


Comentarii (2)
 •  26 Aprilie 2008, 06:07

Prandelli zice ca terenul a fost groaznic la Glasgow. Of, of, of...Cel din Firenze este masa de biliard... Italienii au ajuns sa-i critice pe britanici pentru calitatea gazonului. Astept acum ca Bosinceanu sa-i reproseze lui Becali ca terenul din Ghencea este cam denivelat.

 •  26 Aprilie 2008, 02:08

Exclusiv!!! Foaaarte tare! Monica C.olumbeanu face strip-tease la o petrecere privata pentru 6 arabi. In niste pantalonasi scurti de i se vede totul,face senzatie luand obiecte din sala si frecandu se cu ele. Gasiti poze aici: sabareni.mymi nicity~com/ (mymi nicity scris legat, iar in loc de ~ puneti . )

Vezi toate comentariile (2)
Comentează