INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB

TRAGERE LA SORȚI EUROPA LEAGUE // FCSB nu va avea emoții nici în turul II al Europa League! Cine sunt Alashkert și FK Makedonija Skopje

FCSB
FCSB

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 iunie 2019 16:13

FCSB și-a aflat adversara din turul II al preliminariilor Europa League. Dacă trece de Milsami Orhei, „roș-albaștrii” vor juca în runda următoare cu învingătoarea meciului Alashkert - FK Makedonija Skopje.

FCSB va avea o misiune facilă și în turul II al preliminariilor Europa League, echipa lui Bogdan Andone fiind favorită certă. Atât Alashkert, cât și FK Makedonija sunt echipe mai slab cotate, iar formația roș-albastră va avea prima șansă la calificare.

Program FCSB:

  • Turul I (11 iulie): FCSB - Milsami Orhei
  • Turul I (18 iulie): Milsami Orhei - FCSB
  • Turul II (25 iulie): Alashkert / FK Makedonija - FCSB
  • Turul II (1 august): FCSB - Alashkert / FK Makedonija

Vezi AICI tabloul complet din turul II al Europa League

Alashkert

Alashkert a terminat sezonul trecut pe locul 4 în Armenia, cu 51 de puncte în 32 de meciuri, cu 10 mai puțin decât campioana Ararat. În acest sezon, a câștigat în premieră Cupa Armeniei.

Abraham Khashmanyan este antrenorul armenilor, iar cei mai valoroși jucători sunt atacantul rus Aleksandr Prudnikov, 30 de ani, și portarul sârb Ognjen Cancarevic, cotați la 300.0000 de euro.

4.530.000 €este cota totală a lotului armenilor

Alashkert a fost înființată în 1990 și joacă pe un stadion cu 7.000 de locuri. În cupele europene, armenii au ajuns cel mai sus anul trecut, în turul III al Europa League, când au pierdut clar cu CFR Cluj, 0-2 și 0-5.
este valoare lotului armenilor

Alashkert este triplă campioană în Armenia, 2016, 2017 și 2018. Mai are o Cupă a Armeniei și două Supercupe.

Echipa-tip: Avagyan - Zeljkovic, Antonic, Stojkovic, Tumasyan, Daghbashyan - Hayrapetyan, Damahou - Yedigaryan - Manucharyan, Tankov

54de selecții are atacantul Edgar Manucharyan, 32 de ani, în naționala Armeniei

FK Makedonija

Makedonija participă în preliminarii după ce Vardar nu a primit dreptul de a participa. Makedonija a terminat sezonul pe locul 5, cu 47 de puncte în 36 de meciuri. Macedonenii au două trofee în palamres, o Cupă în 2006 și campionatul în 2009.

Makedonija revine după 10 ani în cupele europene, ultima participare fiind în sezonul 2009-2010, când a pierdut în turul II al Champions League cu BATE Borisov, 0-2 și 0-2.

Lotul echipei antrenate de Aleksandar Tanevski este cotat la 2,75 de milioane de euro. Cel mai valoros jucător este mijlocașul defensiv brazilian Robson. Jucătorul de 23 de ani este cotat la 400.000 de euro.

3.000de locuri are stadionul echipei Makedonika

Echipa-tip: Jovanovski - Pecov, Andre Pena, Bianor. Izaldo - Filpovski, Robson - Bilali, Bozinovski, Tanturovski - Kirovski

Citește și:

CFR Cluj, între Liga Campionilor și Europa League » Cine e Maccabi Tel-Aviv, adversara din turul II UCL + întâlnire cu „piticii” Europei în EL

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cris4co
cris4co  •  20 Iunie 2019, 00:01

Chiar nici o emotie...se vor face din nou de ras...ca de obicei!

aius
aius  •  19 Iunie 2019, 16:37

Chir nu va vindecati de virusul numit fc?!sb

theman30
theman30  •  19 Iunie 2019, 16:36

Normal ,daca suntem cap de serie..app.dinamovisti capul de serie il capeti batand echipe precum Galata,Valencia,Ajax Chelsea Lazio facand egal cu Sporting...sau ajungand in semifinalele uel nu e noroc ca picam cu echipele alea ...asa ca sa stiti altadata sa nu mai vb aiurea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează