INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  TWENTE - STEAUA, JOI, ORA 20:00, PRO TV

Twente a vândut până miercuri 17.500 de bilete pentru partida cu Steaua

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 septembrie 2009 00:00

Clubul olandez Twente Enschede a anunţat că a vândut până acum 17.500 de bilete pentru partida cu Steaua din Liga Europa, iar suporterii mai pot achiziţiona tichete doar miercuri, vânzarea urmând să fie oprită în ziua jocului, informează site-ul oficial al batavilor.

Preţurile biletelor pentru jocul cu roş-albaştrii au preţuri de 30, 35 sau 40 de euro, iar la partida de pe stadionul De Grolsch Veste sunt aşteptaţi şi câţiva zeci de susţinători ai românilor, care au reuşit să îşi cumpere tichete pe cont propriu.

Delegaţia Stelei a plecat miercuri dimineaţă, cu un charter, spre Munster (Germania), de unde se va deplasa apoi spre Enschede în vederea partidei cu Twente.

Partida roş-albaştrilor cu batavii, din etapa a doua a Grupei H a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20:00.

NewsIn

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
 •  30 Septembrie 2009, 14:35

Bha voi sunteti zdraveni la cap??? Acum vre-o 3 ore ati scris ca au vandut 18.000 si mai aveau 6000. Acum scrieti ca au vandut 17.500.......probabil le-au returnat ceilalti. Panaramelor ce sunteti.CCacaciosi ordinari.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează