INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA, DE LA 20:00, DIGI, DOLCE, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Un cîştigător de Cupa Campionilor îl atenţionează pe Reghe ce să evite: "Ar fi o tactică periculoasă"

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 11:08

Laurenţiu Reghecampf a primit multe sfaturi în privinţa tacticii pe care ar trebui s-o aleagă pentru meciul de diseară cu FC Copenhaga (20:00, Digi, Dolce, Pro tv şi liveTEXT pe GSP.ro)

Dacă Ţiţi Dumitriu consideră că Steaua ar trebui să se apere aglomerat, cu 5 fundaşi, Gabi Balint, fost jucător al roş-albaştrilor şi al naţionalei îl sfătuieşte pe antrenor să menţine stilul ofensiv.

"Steaua nu trebuie să se bazeze pe rezultatul de la meciul Stuttgart - Molde. Norvegienii sînt în vacanţă, probabil că mulţi titulari au primit deja liber. Steaua trebuie să atace şi să marcheze la Copenhaga.

Nu pot să spun că dacă se vor apăra va fi sinucidere curată. E prea mult spus. Danezii nu sînt foarte tehnici, trebuie să-i ţii departe de poartă şi să nu-i laşi să construiască. Ar fi totuşi o tactică periculoasă, pentru că nordicii sînt buni la fazele fixe", a spus Balint pentru EVZ.

Vezi AICI echipele probabile

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
tigruzzu
tigruzzu  •  06 Decembrie 2012, 15:04
Postat de stelistu.batran pe 06 Decembrie 2012, 14:01

Din pacate s-ar putea sa pierdem deseara. Sunt cam ca noi danezii numai ca ei joaca acasa!

Depinde cu ce scor! Cu 2:3 e acceptabil. Cu 1:5 e mai greu de acceptat.

stelistu.batran
stelistu.batran  •  06 Decembrie 2012, 14:01

Din pacate s-ar putea sa pierdem deseara. Sunt cam ca noi danezii numai ca ei joaca acasa!

atentu
atentu  •  06 Decembrie 2012, 11:56

Hai , dom'le ce naiba ! Oricum , marele " antrenor " Reghe nu asculta de nimeni - e prea destept pentru secolul asta - apoi se stie si a spus-o in mai multe randuri , in caz de infrangere e de vina toata lumea . El nu !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close