INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PRIMĂVARA EUROPEANĂ

Un nou croșeu! Pițurcă râde de performanța FCSB: "Primăvara Europa League e o vrăjeală! Altceva trebuie demonstrat acum"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 11:04

Victor Pițurcă este de părere că FCSB nu a demonstrat mare lucru prin calificarea în primăvara Europa League, ci așteaptă rezultatele roș-albaștrilor în fazele superioare ale competiției.

Pițurcă susține că până acum echipă lui Dică a întâlnit echipe de valoare sub medie și că FCSB are nevoie să învingă o echipă mare pentru a-și demonstra valoarea.

"Asta cu vrăjeala că ne-am calificat în primăvara europeană nu ține. În Europa League abia din primăvară începe competiția. Până acum au fost multe echipe de valoare sub medie și s-a văzut asta. De acum vor fi echipe bune iar FCSB va da în 16-imi peste o astfel de echipă.

Ca să demonstrezi că ești o echipă de valoare trebuie să câștigi de acum încolo. Nu vreau să iau din meritele lui Dică. La FCSB sunt aduși jucători pe milioane de euro, însă acești jucători tineri trebuie educați și trebuie să muncești foarte mult cu ei, pentru ca în cazul în care rămân la FCSB să se poată lupta cu șanse reale la calificarea în Liga Campionilor", a spus Pițurcă la TV Digi Sport.

În șaisprezecimile de finală Europa League, FCSB va juca împotriva italienilor de la Lazio. Cele două partide vor avea loc pe 15 și 22 februarie. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
capca1
capca1  •  31 Decembrie 2017, 11:15

Păi, da, Piți întotdeauna a calificat echipele lui în semifinale și finale de cupe europene ! Are tot dreptul să vorbească, a antrenat numai echipe mari , din Europa ! Cuuum, Al Itihad, parcă așa se chema echipa de unde-a fost dat afară cu repetiție , nu-i din Europa ?! Și nu-i echipă mare ???!!! Piți se bagă-n seamă singur, el are mereu un răspuns, cine-i pune întrebarea ?

100466354012178
Joachim Makay  •  30 Decembrie 2017, 15:47
Postat de zorrozabal pe 30 Decembrie 2017, 14:21

Daca nici asta nu stie ce zice...

E mai prost ca tine .

thirteen
thirteen  •  30 Decembrie 2017, 15:46

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează