INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  EUROPA LEAGUE

Vezi AICI care sînt 16-imile Europa League! Napoli - Villarreal, Stuttgart - Benfica!

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 decembrie 2010 00:00

După tragerea la sorţi a Ligii Campionilor, au fost stabilite şi şaisprezecimile Europa League. Napoli, echipa care s-a calificat în dauna Stelei, după golul marcat de Cavani în prelungiri va da piept cu spaniolii de la Villarreal. Englezii de la Liverpool, adversarii Stelei în faza grupelor, vor juca cu Sparta Praga.

Stuttgart, echipa lui Ciprian Marica, va întîlni Benfica.

14:31
Metalist Harkov - Leverkusen

14:31
BATE Borisov - PSG

14:30 Benfica - Stuttgart.

14:29 // Lille - PSV

14:28 // Rubin Kazan - Twente

14:27 // Sevilla - FC Porto

14:25 // PAOK - ŢSKA Moscova

14:24 // Aris Salonic - Manchester City

14:23 // Young Boys Berna - Zenit St Petersburg

14:21 // FC Basel - Spartak Moscova

14:19 // Beşiktaş - Dinamo Kiev

14:18 // Lech Poznan - Sporting Braga

14:17 //
Anderlecht - Ajax Amsterdam

14:16 // Sparta Praga - FC Liverpool

14:14 // Rangers - Sporting Lisabona

14:12 // Napoli - Villarreal. Echipa care a învins-o pe Steaua miercuri, va juca cu spaniolii de la Villarreal.

14:00 //
A început tragerea la sorţi

La Nyon va alea loc tragerea la sorţi pentru 16-imile Europa League. Fotbalul românesc nu va avea nici o reprezentantă în această fază a competiţiei, după ce Steaua a pierdut calificarea în prelungirile meciului de la Napoli.

În cele două urne se vor regăsi echipele care au ocupat primele două poziţii în cele 12 grupe, dar şi echipele care au terminat pe trei în faza grupelor din Liga Campionilor.

URNA CAPILOR DE SERIE: Manchester City, Bayer Leverkusen, Sporting Lisabona, Villarreal, Dinamo Kiev, ŢSKA Moscova, Zenit St Petersburg, VfB Stuttgart, PSV Eindhoven, PSG, Liverpool, FC Porto, Spartak Moscova, Sporting Braga, Ajax Amsterdam, Twente.

URNA A DOUA:
Lech Poznan, Aris Salonic, OSC Lille, PAOK Salonic, BATE Borisov, Sparta Praga, Anderlecht, Young Boys Berna, Metalist Harkov, FC Sevilla, Napoli, Beşiktaş, Rubin Kazan, FC Basel, Rangers, Benfica.

Foto: Uefa

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
alin....k
alin....k  •  17 Decembrie 2010, 21:49

ba sa fie sper ca 2011 va fi cu noroc pt rapid de si nu ami parea rau dc sa califica steaua dar asta e deci dc vb de un an an urma ce a facut seaua dinamo timi cluj nc asa ca de unde rezultate dar eu vad pe steaua k se califica la anul an cupa campionilor si rapid an europa..........ori cum ar fi nu mai rau sa nu fie ................

forumer
forumer  •  17 Decembrie 2010, 20:45

Nici pt Villarreal nu prea am mare drag, dar mi-ar placea o calificare in extremis, prin min 95, asa, a lui Villarreal. Cu cat mai dureros, cu atat mai bine!

costacurta
costacurta  •  17 Decembrie 2010, 20:08

SPER SA II SCOATA PE NAPOLETANI.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează