INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CELTA VIGO - MANCHESTER UNITED 0-1

VIDEO 0,85 secunde, 91km/h și un secret! Mourinho a vorbit despre lovitura incredibilă a lui Rashford: "De asta înscrie"

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2017 10:20

Mourinho a dezvăluit secretul execuției cu care Rashford, 19 ani, a adus-o pe United cu un pas mai aproape de finala competiției, după victoria cu Celta Vigo, în semifinala Europa League, 1-0: ”Muncește și exersează”.

E vremea copiilor minune în Europa. Miercuri, gașca lui Ajax și duelul Mbappe - Dybala. Joi, Marcus Rashford.

Cu o lovitură liberă de la 19 metri, perfect executată (67), puștiul de 19 ani a așezat-o pe Man. United într-o poziție foarte confortabilă în perspectiva returului cu Celta de joia viitoare. VIDEO AICI

Iar managerul Jose Mourinho n-a ezitat o clipă să-l laude în fața jurnaliștilor.

"E un copil de 19 ani, într-adevăr. Dar e un copil îndrăgostit de fotbal. Încheie antrenamentul și apoi mai stă jumătate de oră pe gazon ca să exerseze lovituri libere. Asta-i mentalitatea lui. Muncește, muncește și iar munește. E foarte matur", a punctat tehnicianul portughez, care a vorbit și despre execuția atacantului: "A profitat de absența lui Ibrahimovici și de faptul că nu era poziția favorită a lui Pogba. A tras foarte plasat și foarte tare. La viteza aceea e imposibil pentru portar să respingă balonul".

Rashford a părăsit terenul șchiopătând, în minutul 80. O grijă în plus pentru Mourinho: "Oricum Marcus a intrat pe teren nerefăcut sută la sută de pe urma altei accidentări. Nu prea am soluții în atac".

"Superb, Rashford. Absolut senzațional! Un puști de 19 ani care își asumă responsabilitatea loviturilor libere la United înaintea lui Pogba. Are tot ce-i trebuie"
Gary Lineker, fost internațional englez

"Nu spun nimic nou. Rashford e foarte rapid și foarte periculos. Dar nici noi n-am fost la înălțimea momentului. Calificarea încă se joacă"
Eduardo Berizzo, antrenor Celta

CIFRELE UNUI "TRASOR"

  • 19 metri a fost distanța de la care a executat Rashford lovitura liberă;
  • 0,85 secunde au trecut de la șutul lui Rashford până ce mingea a ajuns în plasă;
  • 90,1 km/h a fost viteza execuției atacantului englez

 

2 goluriși 3 assisturi are Rashford în 9 meciuri de Europa League în acest sezon

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  05 Mai 2017, 18:02
Postat de dubluv pe 05 Mai 2017, 12:25

nu prea inteleg ce relevanta au aceste date tehnice (durata sut - ??!!!, viteza..). Sutul nu a fost in niciun caz o bomba. Sunt fete fotbaliste care suteaza cu 100 km/ ora.

Cum nu intelegi ? Cu datele astea statistice a mai iesit un articol... ;)

dubluv
dubluv  •  05 Mai 2017, 12:25

nu prea inteleg ce relevanta au aceste date tehnice (durata sut - ??!!!, viteza..). Sutul nu a fost in niciun caz o bomba. Sunt fete fotbaliste care suteaza cu 100 km/ ora.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează