INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - AS ROMA, JOI, 20:00, DOLCE, GSP.RO

VIDEO EXCLUSIV Românii, iritați de jucătorii lui AS Roma: "Stau de 3 ore în frig să-i aștept și nici nu ne bagă în seamă. Zici că sunt Real Madrid"

Articol de - Publicat miercuri, 07 decembrie 2016 21:17

AS Roma a ajuns astăzi în România, iar în cursul serii de miercuri a avut antrenamentul oficial pe Arena Națională în vederea meciului de joi, din Europa League, de la ora 20:00.

Jucătorii lui Spalletti au fost așteptați la autocar de aproximativ 15 persoane, care le-au cerut să facă poze cu ei sau măcar să le dea un autograf. Totti și compania au trecut pe lângă cei prezenți fără să-i bage în seamă, deși doritorii de amintiri din partea italienilor erau în fața stadionului de 3 ore.

"Stăm aici în frig de 3 ore să-i așteptăm și trec pe lângă noi fără să ne bage în seamă. Zici că sunt Real Madrid. Nici măcar aia n-ar fi reacționat așa.

Nu-i normal, nu le ceream imposibilul. Mai ales că acum nu aveau de ce să se grăbească", a declarat unul dintre suporterii prezenți pentru GSP.ro.

Partida dintre Astra și AS Roma se va juca joi, pe Arena Națională, de la ora 20:00, în direct pe TV Dolce Sport și liveTEXT pe GSP.ro.

Clasament grupa E:

1. AS Roma 11p 15-7
2. Astra 7p 7:10
3. Austria Viena 5p 9:11
4. Viktoria Plzen  3p 4:8

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
makero
makero  •  08 Decembrie 2016, 12:13

Pentru ce atata umilinta fratilor,sunt doar niste oameni pe care ii vedeti la televizor si care au foarte multi bani.Schimbati-va atitudinea,capul sus.Bafta...

brandremist
brandremist  •  08 Decembrie 2016, 10:21

Ete na! Steaua își ignoră proprii FANI, care au venit la Villarreal să-i vadă și nu le mai zice nimeni nimic!!! Ăștia de la Roma chiar n-au nicio obligație morală față de români!

westfield
westfield  •  08 Decembrie 2016, 08:05
Postat de jack_the_stripper pe 08 Decembrie 2016, 07:08

Da, raposatul Eusebio se mandrea cu autograful primit de la unicul bucurestean din galaxie... Il purta la piept, ca pe-o icoana. Ma rog, atunci nu era vorba de sistemul asta social !

Hahahaha buna asta :)) Sistemul social s-a dus...de fapt, sa ne explice Magheru ce inseamna sistem social? Precum ar spune Claudiu Raducanu, " Cine este acest sistem social, l-a vazut cineva" ?

Vezi toate comentariile (12)
Comentează