INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LUGANO

VIDEO + FOTO Penalty refuzat steliștilor cu Lugano » Reacție spumoasă în direct: "Intrați pe www.arbitrislabi.com" :)

FOTO: Captură TV Telekom Sport +3   FOTO
FOTO: Captură TV Telekom Sport

Articol de GSP - Publicat joi, 07 decembrie 2017 22:33

În minutul 20, la 0-1 cu Lugano, FCSB trebuia să primească o lovitură de pedeapsă după un duel între Florin Tănase și Vladmir Golemci. 

Fundașul celor de la Lugano a avut o intervenție aeriană și a respins o minge din fața lui Tănase, dar imediat l-a șters cu crampoanele pe ceafă pe căpitanul stelist din acest meci.

Vezi AICI video

1
3
Foto: Captură TV Telekom Sport

Arbitrul Nikola Dabanovici a lăsat faza să continue, în ciuda protestelor steliștilor, iar șutul lui Golofca a fost respins în corner.

La 0-2, după alte decizii controversate ale "centralului", comentatorul Emil Grădinescu a avut următoarea replică în direct la TV Telekom Sport: "Pe Nikola Dabanovici îl găsiți pe site-ul www.arbitrislabi.com".

Vezi aici desfășurarea meciului FCSB - Lugano

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
costin1979
costin1979  •  08 Decembrie 2017, 11:51

Ioane, *** Ai inteles vreo gluma in viata ta?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gorexp
gorexp  •  08 Decembrie 2017, 09:14

Dacă faza aceasta se întâmpla pe stradă se lăsa cu pușcărie. Pe terenul de fotbal, pentru unii, se numește "simulare". Bleah ... domnilor.

blatistu49
blatistu49  •  08 Decembrie 2017, 09:01

arbotraj corect cu simulari te faci de ris arbitrul sa prins de scheme si intentionat la taxat pe blatisti

Vezi toate comentariile (25)
Comentează