INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ATLETICO MADRID - SPORTING LISABONA 2-0

VIDEO "Gigi Becali" de Portugalia și-a făcut praf jucătorii pe Facebook după eșecul cu Atletico: "N-au mai vrut să joace!"

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Articol de - Publicat vineri, 06 aprilie 2018 12:38

Președintele-ultras al lui Sporting și-a făcut praf jucătorii, acuzându-i pe Facebook pentru gafe, ratări și cartonașe în înfrângea pe terenul lui Atletico Madrid, 0-2, din turul "sferturilor" Europa League!!!

Bruno de Carvalho, fost șef al galeriei "leilor", era supărat mai ales pe Fábio Coentrão și Bas Dost, suspendați în retur: "N-au mai vrut să joace pe Alvalade și au luat «galbene» pentru faulturi pe care nu le-ar fi făcut niciodată!".

Bruno de Carvalho reacționează aproape ca Gigi Becali când e furios. Nu intră în direct la televiziuni, ci își atacă agresiv jucătorii pe Facebook.

Joi seară, Sporting a greșit surprinzător în apărare:

  • După numai 22 de secunde, Diego Costa a interceptat o pasă prea moale a lui Coates, l-a deschis pe Koke și a fost 1-0;
  • În minutul 40, Mathieu a scăpat mingea pe sub picior, Griezmann a recuperat și, după un sprint scurt, a șutat pentru 2-0.

La final, fostul șef de galerie devenit președintele clubului i-a criticat cu asprime pe jucători. Și nu doar pe Coates și Mathieu. L-au enervat și ratările, și cartonașele.

I-a pus pe toți la zid

"Mai întâi, Coates și Mathieu au făcut ceea ce nici atacanții lui Atletico n-ar fi reușit. Așa s-a ajuns la 2-0. După o jumătate de oră, Gelson a fost singur cu Oblak, dar, în loc să trimită o rachetă în stânga, a preferat un șut plasat, fără forță, spre dreapta, ratând un gol sigur", a postat Carvalho. Nu s-a oprit.

"Fábio Coentrão și Bas Dost «n-au mai vrut să joace» pe Alvalade și au luat «galbene» pentru faulturi pe care nu le-ar fi făcut niciodată!". Ambii vor fi suspendați la retur.

Și un ultim mesaj pentru Montero: "În fine, în al doilea minut de prelungire, Montero și-a bătut joc de altă ocazie mare, șutând spre cer, deși nu avea nevoie decât de o finalizare simplă". 

"Am scris ceea ce am văzut, ceea ce am simțit, unde ați văzut voi atacuri? La Fábio și Dost am pus ghilimele"
Bruno de Carvalho, președinte Sporting

Vezi aici golurile din Atletico Madrid - Sporting Lisabona 2-0

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  06 Aprilie 2018, 13:25

De echipa nu te poti dispensa , dar de antrenor da, Jesus e platit cu un salar astronomic pt fotbalul portughez, obiectivul lui Sporting era titlul,dar cu 6 etape ramase, e practic compromis, mai mult , au doar 1p in plus fata de Braga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează