INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID VIENA - FCSB , JOI 23 AUGUST, 21:30

VIDEO Andrei Ivan trimite "bezele" din Austria: "Steaua București, cea mai bună echipă din România!" » Ce a spus în vestiar despre adversara din play-off

foto: Guliver/GettyImages
foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat vineri, 17 august 2018 14:13

Rapid Viena și FCSB vor juca joi, 23 august, în turul play-off-ului Europa League. Meciul va începe de la ora 21:30 și se va juca în Austria. Returul va fi pe 30 august, de la aceeași oră.

Andrei Ivan, atacantul de 21 de ani al celor de la Rapid Viena, împrumutat de la Krasnodar, a lăudat echipa roș-albastră, a spus că fanii austrieci fac o atmosferă spectaculoasă și a dezvăluit ce le-a spus antrenorului și colegilor despre viceampioana României.

"Acum e o atmosferă frumoasă la echipă. Suntem cu toții bucuroși că am bătut cu 4-0 pe Slovan Bratislava și că ne-am calificat în play-off. Am vorbit cu antrenorul și mi-a zis că mă ține mai mult pentru meciurile de campionat. Contează că am intrat și că am câștigat cu 4-0 (n.r. Andrei Ivan a intrat în minutul 78 și a pasat la golul de 2-0, în minutul 79).

Steaua București este o echipă foarte bună. Sperăm să facem o figură frumoasă. Mă bucur că îmi văd colegii de la națională. Eu aș vrea să se califice Steaua, că e o echipă românească, dar nu se poate. Jucăm noi contra lor. Rapid este o echipă foarte bună, cu jucători foarte puternici.

Înainte de meciul cu Slovan, antrenorul parcă știa că o să jucăm cu Steaua. Mă întrebau inclusiv colegii despre echipă. Le-am zis că este foarte puternică și are jucători foarte buni, mai ales Gnohere, Tănase și Coman. Steaua București este cea mai puternică echipă din România, cu cei mai buni jucători!

Fanii de aici sunt ca pe «Oblemenco». Și la meciul cu Slovan au făcut o scenografie foarte frumoasă. Sperăm să fie la fel și în meciul cu Steaua", a declarat Andrei Ivan la TV Digi Sport.

La meciul Rapid Viena - Slovan Bratislava, 4-0, din manșa a doua a turul III din preliminariile Europa League, fanii austrieci au afișat o scenografie 3D spectaculoasă, reprezentând gara din Hutteldorf, un cartier din Viena, și mesajul: "Hutteldorf, ultima stație"

Citește și: Viena, următoarea oprire: FCSB - Rapid » Andrei Ivan joacă iarăși împotriva rivalilor

Citește și: "Dubla" FCSB - Rapid Viena începe cu scandal! Andrei Ivan, replică tăioasă pentru un jucător stelist: "S-a găsit băiatul de lângă Moreni să vorbească"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (19)
mosvasile
mosvasile  •  17 August 2018, 20:44

Asa Ivane nene,da-te bine,poate te cumpara Gigi!Cum ba sa fie fcsb-ul "Steaua" si cum ba sa fie "cea mai puternica echipa"din Romania,daca a iesit pe locul 2-al treilea an la rand-cu toate ca "cumpara"tot?

firaldo
firaldo  •  17 August 2018, 18:30
Postat de observator_federal pe 17 August 2018, 15:51

"Scandalul" a fost provocat de presa de scandal - căci asta tinde să devină presa "sportivă" de la noi. Ivan a fost "ironizat" de Bălașa care "i-a dat peste nas", dar ce să mai spunem când "Meme dă de pământ" cu Andrei Ivan sau, autoritar, "îl pune la punct"? Ziariste cu tupeu pun întrebări cu răspunsuri sugerate din care extrag ulterior provocări pentru alte "replici tăioase". Mulțescu îl trimitea pe Ivan să dea declarații după meciurile în care ratase exasperant, și el, la 18 ani, devenise sacul de box a tot felul de ziariști și specialiști care n-au jucat fotbal nici în curtea școlii. Refuzul (inspirat!) de a juca la Fîcîsîbî l-a costat selecționarea pe timpul lui Iordănescu și antipatia anormală a suporterilor fîcîsîbiști... O rezolvare a situației se impune, Ivan depinde doar de el, atacurile nesportive din massmedia nu-l pot atinge (că din tribune, dacă meciul se va disputa fără spectatori, nici nu poate fi vorba). De urmărit.

Cat tupeu pe Ivan sa isi doreasca sa inscrie pentru echipa la care joaca,cum sa ai asa nesimtire?Ivan a spus ca ar vrea sa inscrie pe National Arena cu FC Fcsb ,ce mare lucru a spus.FC Fcsb daca ar juca cu o echipa din Franta oare Gnohere si-ar dori sa inschie sa nu?Iauzi...Ivan e nesimtit ca isi doreste sa inscrie ptr echipa la care joaca.

1198766430181192
Abigail Laslas  •  17 August 2018, 17:07

Rapid nu-s peste Hajduk, că-i vad săptămânal la TV. Ceva jucători austrieci mai răsăriți care n-au plecat afara sau nu i-a cumpărat Salzburg, ceva jucători aduși din Bundesliga 2 sau echipele de U23 din Germania, și ceva est-europeni așa-și-așa. În Austria fotbalul nu prea are miza, mai mult de spectacol, dar își vad serios de meserie. Nu cred ca Steaua va avea mari probleme cu ei, dacă iau meciurile foarte în serios.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează