INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO KIEV - BEŞIKTAŞ 1-0

VIDEO Nebunie la Kiev! Dinamo învinge Beşiktaş cu un gol marcat în ultima secundă

Garmash a marcat golul decisiv!
Garmash a marcat golul decisiv!

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 21 octombrie 2011 12:44

Un meci plin de dramatism! Aşa poate fi caracterizată partida dintre Dinamo Kiev şi Beşiktaş din grupa E a Europa League. Cele două echipe s-au duelat pentru a rămîne în cărţile calificării după ce Stoke s-a distanţat în fotoliul de lider al grupei.

A ieşit un meci echilbrat şi foarte tacticizat care părea a se îndrepta spre o remiză albă. Cînd nimeni nu se mai aştepta, ucrainienii au dat lovitura la ultima fază de joc a meciului. Gazdele au primit un corner de pe partea dreaptă, iar toţi jucătorii au urcat în careul turcilor. Mingea e trimisă perfect în careu, iar după  o secundă de nedumerire, Garmash apare din spate, trimite puternic cu latul şi îl învinge pe portarul oaspeţilor. VEZI AICI GOLUL CARE A DECIS PARTIDA!

În urma acestui rezultat, Dinamo Kiev urcă pe locul doi în grupa E cu cinci puncte, în timp ce Beşiktaş coboară pe locul trei.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
luciano86
luciano86  •  21 Octombrie 2011, 13:18

E incredibil ce rezultate au Turcii in Europa la ce jucatori au... :/

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close