INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LEGIA - NAPOLI

VIDEO Ploaie de torțe: imaginile serii de Europa League vin din Polonia

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2015 21:06

Fanii Legiei au făcut spectacol și la ora meciului cu Napoli au umplut din nou peluza cu torțe. Au afișat și un mesaj special: "Trebuie să lupți pentru dreptul tău". 

Un suporter al celor de la Legia a pătruns în sectorul rezervat fanilor lui Napoli și și-a lăsat amprenta. A scris în mai multe locuri numele formației favorite și a desenat semnul galeriei din care face parte. VIDEO mai jos! 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
dl.axinte
dl.axinte  •  02 Octombrie 2015, 08:35
Postat de dl.axinte pe 02 Octombrie 2015, 08:34

***

Bravo ! Cuvantul "giulesti" a intrat in randul cuvintelor cenzurate :)))))))))))))))

dl.axinte
dl.axinte  •  02 Octombrie 2015, 08:34

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

travka
travka  •  02 Octombrie 2015, 07:50

asta da galerie ce au astia la Legia, nu stiu cum i-am scos acum cativa ani, echipa buna suporteri incredibili, nu ce are mimamo sau rapid care se mai si lauda singuri de fiecare data la dinamo sunt suporteri de 2 ori pe an, cand joaca cu steaua, in rest 1-2 mii de spectatori cel mult, iar la Rapid ce sa mai zici, aia arunca cu excremente in punga, nivel de primata

Vezi toate comentariile (11)
Comentează