INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  COPENHAGA - STEAUA

VIDEO Rusescu duce Steaua în primăvară cu un gol superb!

Articol de GSP - Publicat joi, 06 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 06 decembrie 2012 22:24

Raul Rusescu a deschis scorul în minutul 73 printr-un şut extraordinar de la 25 de metri, gol care a asigurat calificarea Stelei în primăvara Europa League.

Copenhaga - Steaua a fost decis printr-o nouă execuţie superbă a golgeterului Raul Rusescu! Asta pentru că în minutul 73 a încercat şutul de la 25 de metri lateral dreapta, iar mingea s-a dus lîngă bară, fără speranţe pentru portarul danezilor.

Rusescu este cel mai bun marcator al unei echipe româneşti în cupele europene, cu 4 goluri, tot atîtea cîte a marcat şi Sougou. Mai mult, pentru Raul este al 21-lea gol al sezonului!

VIDEO cu reuşita lui Rusescu

CALCULE: Ce adversari poate întîlni Steaua în primăvara Europa League

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
spectatorul
spectatorul  •  06 Decembrie 2012, 22:25

In seara asta s-a intamplat ceea ce trebuia sa se intample dupa meciul retur cu Molde - adica Steaua in fazele eliminatorii ale EL (sa nu zic in primavara europeana, ca-mi sar unii in cap). Din fericire, meciul cu Stuttgart nu a fost decat un accident. Trecand peste evolutia echipei de azi, destul de buna per ansamblu, nu pot sa nu remarc faptul ca Tanase imi devine din ce in ce mai antipatic, tinzand usor-usor spre a-mi deveni complet insuportabil.

tepesvlad2004
tepesvlad2004  •  06 Decembrie 2012, 22:00

Felicitari Steaua!!! Felicitari Raul Rusescu!!! La cat mai multe goluri in Europa League!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează