INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - SCHALKE, 15 SEPTEMBRIE, 22:05, PROTV, RADIO GSP, LIVETEXT GSP.RO

VIDEO Steaua-Schalke se joacă pe 15 septembrie la Cluj! Gigi Becali: "E interes să joace doar naţionala care face furori"

Articol de GSP - Publicat vineri, 09 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 09 septembrie 2011 17:11

UPDATE // Gigi Becali a comentat la Antena 3 decizia UEFA de a nu amîna meciul cu Schalke, ce se va disputa pe 15 septembrie, aşa cum era stabilit iniţial: "E posibil să fi intervenit cineva de la Bucureşti ca meciul să nu se mai amîne. Cert e că e ceva la mijloc. Nu e sabotaj, dar e cineva care are putere, dar care nu are încredere că se poate înlocui gazonul la timp. Cei de la UEFA ştiu că se poate schimba gazonul şi să se poată juca a doua zi pe el, dar nu au încredere că putem noi, românii, să facem asta".

Patronul Stelei crede că sînt jocurile făcute pentru ca doar echipa naţională să joace pe National Arena. Becali spune că e posibil ca Oţelul şi Rapid să fie nevoite să-şi găsească alte arene pentru disputarea partidelor de pe teren propriu din grupele Europa League: "Eu am spus că 95% jucăm pe National Arena, pentru că toată lumea era de acord. Dar azi au spus că nu mai au încredere în noi. Am trimis asistenţii mei de la Bruxelles în Olanda, dar ce să mai facă acolo?

E vorba şi de pierderea unei sume mari de bani. Să joace ei cu naţionala aia care face furori prin Europa. E posibil să-i refuze şi pe Oţelul, şi pe Rapid. Din cauza incompetenţei din România eu pierd 500.000 de mii de euro pentru o firmă nenorocită. E un interes să joace pe 7 octombrie echipa naţională pe National Arena, noi, echipele de club, nu avem voie", a mai spus Gigi Becali într-o conferinţă de presă.

UEFA a anunţat pe site-ul oficial că Steaua - Schalke, de pe 15 septembrie, se va juca pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj.

Vezi mai jos discursul fulminant al lui Becali, cu atacurile jignitoare la adresa lui Adrian Oprişan şi a firmei Max Bogl - constructorul Naţional Arena.

------------------------------------------------------------------------------

Demersul Stelei nu a avut succes la UEFA. În ciuda asigurărilor date de Gigi Becali joi, că rămîne o formalitate ca forul european să amîne pentru 21 septembrie meciul cu Schalke din Europa League, astăzi, la Nyon, s-a decis ca partida să se dispute aşa cum era programat, pe 15 septembrie, dar să fie schimbat locul de desfăşurare. Meciul se va disputa la Cluj, pe terenul CFR-ului.

Steaua a ales firma care să se ocupe de schimbarea gazonului de pe National Arena, FRF şi Primăria Capitalei au acceptat-o. Firma olandeză nu a garantat că suprafaţa de joc poate fi în condiţii excelente pînă la meciul Stelei cu Schalke, programat iniţial pe 15 septembrie. Citeşte AICI amănunte

Roş-albaştrii au solicitat la UEFA amînarea partidei pentru data de 21 septembrie, între timp noul gazon montat pe National Arena va deveni suficent de rezistent pentru ca primul meci al Stelei din grupele Europa League să nu aibă soarta celui dintre România şi Franţa. UEFA a decis să nu schimbe data disputării partidei, iar Steaua nu va debuta în faza grupelor pe National Arena.

Roş-albaştrii vor întîlni echipa lui Ciprian Marica pe stadionul CFR-ului, pe care au învins ŢSKA Sofia cu 2-0, în play-off-ul Europa League.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (143)
bogol
bogol  •  09 Septembrie 2011, 20:49

Alzheimer. E clar. Jiji pe bune tre sa te controlezi ca daca il lasi asa in 3-5 ani nu o sa mai stii nici la ce echipa esti patron. "ala, aaaa, cum il cheama?"

bigsorin
bigsorin  •  09 Septembrie 2011, 18:31

sa-si faca stadion el vrea numai moaca

zadkiel
zadkiel  •  09 Septembrie 2011, 18:20

SEFUL MAFIEI PERSONALE A LU ADRIAN NASTASE, AZI MAFIOT PEDELIST, MAINE MAFIOT PARTIDUL POPULAR, UN TIGGAN JEGOSS, FOST OSPATAR, MAFIOT DE TERENURI IN ILFOV, GENERAL CU 7 STELE, O RUSINE PT ARMATA ROMANA, CEL CARE PROMITEA CA DACA PENSIILE MILITARILOR VOR FI TAIATE DE MAFIOTUL BASESCU VA DEMISIONA=ASTA ESTE ANIMALUL CARE A ARUNCAT STEAUA AFARA DIN CASA EI. UNDE IN LUME CHIRIASUL TREBUIE SA PLATEASCA IMPOZITUL PT TEREN SI CLADIRI? TOATE SECTIILE SPORTIVE ALE STELEI AU FOST FALIMENTATE DE OSPATARUL MAFIOT, TIGANUL CARE ESTE RUDA CU TIGANCA ELENA UDREA! SA DORMITI BINE!

Vezi toate comentariile (143)
Comentează