INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LAZIO - FC VASLUI 2-2

VIDEO Vasluiul a dat lovitura la Roma » Vă pupă Wes ;)

Wesley a marcat cele două goluri ale vasluienilor +8   FOTO
Wesley a marcat cele două goluri ale vasluienilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 16 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 01:18

Vasluienii au părut timoraţi în prima repriză, au fost salvaţi de paradele lui Cerniauskas, dar s-au trezit în partea a doua şi puteau să plece de pe Olimpico cu toate cele 3 puncte VEZI AICI REZUMATUL MECIULUI!


Vasluiul a scos un rezultat onorabil aseară, după o partidă în care n-a fost cu nimic inferioară puternicei Lazio. Rezultatul consacră echipa lui Hizo şi pe plan internaţional, pentru că nu-i la îndemîna oricui să plece neînvins de pe terenul unei trupe ce, în urmă cu doar 4 zile, a ţinut în frîu Milanul chiar la el acasă, 2-2. Păcat doar că n-a gestionat superioritatea numerică din final şi, în loc să continue jocul combinativ de pase, a intrat la bătaie cu adversarul.

Băieţii lui Viorel Hizo au părut marcaţi de debutul în grupele Europa League şi romanii au pus presiune pe poarta lui Cerniauskas încă din start. Experimentatul Edoardo Reja i-a menajat pe Klose şi pe Hernanes, iar titularizaţii Sculli şi Rocchi au creat cele mai mari pericole pentru defensiva moldavă.

Sculli nu a putut însă să-l bată în situaţie de "1 la 1" pe tînărul portar lituanian (3), pentru ca apoi să încerce un şut fantezist de la 30 de metri, mult peste (5). Wesley şi Adailton încearcă să reacţioneze, ultimul pasează către Milanov, dar centrarea nu ajunge la pivotul Temwanjera.

34, minutul lui Braamhaar
Tracul partidei îl afectează şi pe Milisavljevici, care gafează ca un amator, Rocchi îl găseşte pe Gonzalez, însă Cerniauskas scoate din nou din faţa mijlocaşului lazial (16). Goalkeeper-ul de 22 de ani îşi depune serios candidatura de "omul meciului" cînd salvează şi şutul lui Rocchi, din 5 metri (19).

Arbitrul olandez Braamhaar îşi face simţită prezenţa şi acordă uşor un penalty pentru amfitrioni la duelul dintre Balaur şi Rocchi. Cisse execută, Cerniauskas nu îi mai poate salva pe vasluieni (34). Ai noştri se trezesc pe finalul reprizei, ajutaţi şi de retragerea prematură a italienilor. Adailton încearcă primele şuturi, dar Marchetti e la post de fiecare dată.

Senzaţie Wesley
Hizo a făcut minuni în cele 15 minute de odihnă şi galben-verzii au preluat frîiele partidei. Adailton şutează prost de la 20 de metri (51), apoi îi pune mingea pe cap conaţionalului Wesley, care reia fără speranţe pentru Marchetti (59). 4 minute mai tîrziu, Temwanjera face ceea ce ştie mai bine, protejează excelent, iar Zauri nu are altă soluţie şi îl faultează pe african. Penalty şi eliminare, Wesley face dubla: 1-2! Olimpico amuţeşte!

Şi în 10 oameni Lazio pune presiune, iar Cerniauskas strică într-o secundă aproape tot ce făcuse bun pînă atunci. Sculli reia de la marginea careului mic din centrarea lui Gonzalez, lituanianul plonjează în reluare şi scoate mingea din plasă (71): 2-2. Finalul aduce încă o gafă a lui "Cerni", dar Kozak şutează în bară şi Vasluiul părăseşte Olimpico cu capul sus şi în aplauzele asistenţei.

VEZI MAI JOS O GALERIE FOTO DE LA MECI!

Grupa D

Lazio Roma - FC Vaslui 2-2 (Cisse 35p, Sculli 71 / Wesley 59, 63p) VEZI AICI CUM S-A DESFĂŞURAT MECIUL, IMAGINI FOTO ŞI VIDEO!
FC Zurich - Sporting Lisabona 0-2 (Insua 4, Van Wolfswinkel 21)

Clasament:
1. Sporting Lisabona 1m 3p
2. FC Vaslui 1m 1p
3. Lazio Roma 1m 1p
4. FC Zurich 1m 0p

Meciurile următoare:
29 septembrie
FC Vaslui - FC Zurich
Sporting Lisabona - Lazio Roma

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
alex_sladaru
alex_sladaru  •  17 Septembrie 2011, 14:15
Postat de lazioss pe 16 Septembrie 2011, 21:22

Lazio ii va zdrobi pe Vaslui la Piatra Neamt.. daca nu gafa zauri ambele goluri nu cred ca reuseau sa marcheze.. sa-i vedem la retur cand probabil vor fi klose, radu, mauri si hernanes in echipa :)

hai ma mai lasa-ne....vor fi 15-2000 fani laziali la piatra-neamt?nu vor fi...vor fi 15000 de vasluieni si nemteni in tribune...lasa-ne si cu klose si mauri si cu hernanes...ce-a facut hernanes cand a intrat in teren?NIMIC!

lazioss
lazioss  •  16 Septembrie 2011, 21:22

Lazio ii va zdrobi pe Vaslui la Piatra Neamt.. daca nu gafa zauri ambele goluri nu cred ca reuseau sa marcheze.. sa-i vedem la retur cand probabil vor fi klose, radu, mauri si hernanes in echipa :)

adi_stoika
adi_stoika  •  16 Septembrie 2011, 21:11

Cum ii spunea si Dem Radulescu lui Papaiani intr-o veche comedie: "Trebuia sa-i iei tot!" :) Trebuia sa le luati toate punctele! Da` nu-i nimic, e bine si asa (putea fi si invers!!) . Bravo Vaslui, frumoasa echipa!! Bafta!

Vezi toate comentariile (14)
Comentează