INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  NAPOLI - STEAUA, AZI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vin banii de transferuri!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Patronul Stelei n-a mai făcut deplasarea la Napoli deoarece a rămas la Bucureşti pentru a vinde un teren de 10 milioane de euro


Mihai Stoica, şi nu Gigi Becali, a condus ieri echipa la Napoli. Deşi toată lumea din Ghencea ştia că patronul va fi alături de jucători în Italia, acesta a renunţat în ultima clipă să facă deplasarea în Peninsulă. Motivul?

L-a dezvăluit chiar Becali în interviul exclusiv acordat ieri GSP. În timpul interviului a dat pe speaker celularul în timp ce unul dintre oamenii săi îl anunţa că are 3 cumpărători, printre care şi firma Dedeman, pentru un teren din Pipera.

Chiar ieri, după ce echipa a plecat în Italia, Gigi Becali avea întîlnirea cu potenţialii cumpărători, iar tranzacţia, care se va finaliza în aceaste zile, îi va aduce patronului Stelei în jur de 10 milioane de euro.

O parte din aceşti bani vor fi folosiţi pentru achiziţiile din iarnă. Cele mai sonore nume de pe listă sînt Moraes, Găman şi Mihai Costea. Acest lucru a fost confirmat aseară şi de Lăcătuş, care, întrebat de ce n-a făcut Gigi deplasarea, a răspuns: "A rămas la Bucureşti ca să rezolve o problemă importantă şi pentru Steaua. Ce are patronul de făcut acolo ne va ajuta şi pe noi".


"Vreau să fac pentru Steaua ce a făcut Ceauşescu pe vremea lui. Atunci, Steaua lua tot ce era mai bun prin constrîngeri politice, acum eu o voi face prin dictatură financiară"
Gigi Becali

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
custeauapanalamoarte
custeauapanalamoarte  •  15 Decembrie 2010, 10:50

Steaua dak lar lua pe Moraes,Wesley,Eric si de viitor ar fi Silviu Ilie s Rapa de la Otelu si Gaman cu Gardos ar fi un cuplu un dar momentan in aparare sunt jucatorii buni.Paia de la Otelu sai ia si sai lase sa mai joace acolo pana la vara...fortza Steaua

aureltg
aureltg  •  15 Decembrie 2010, 08:27

moraes si wesley sau eric, nu gaman! sunt sigur ca gasim si varianta de mijlocas ofensiv, numai sa dea jiji banii!

doze
doze  •  15 Decembrie 2010, 01:23

astia sunt ultimii bani. o sa mai cumpere vreo 3 jucatori, lacatus ii distruge, la vara ii da afara si gata! s-a terminat.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează