INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO 3-0

Falcao, eroul finalei de la Bucureşti: "Mulţumim poporului român, ne-am simţit fantastic!"

Articol de GSP - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 00:45

Columbianul Radamel Falcao, omul numărul unu pentru Atletico în finala Europa League cu Bilbao (3-0), a reuşit să ofere pe pămînt românesc două goluri antologice. Atacantul a ţinut să le mulţumească românilor pentru primirea de care a avut parte.


Vezi AICI imagini FOTO şi VIDEO de la finală!

"Am cîştigat din nou trofeul, la puţin timp după Porto, îl dedic familiei şi columbienilor mei. E un moment emoţionant, să cîştigi doi ani la rînd, e greu de exprimat ceea ce simt pentru că e un moment unic.

Sper să mai cîştig trofee, e cel mai greu să reuşesti asta în fotbal. Mi-am dorit enorm să ajungem la Bucureşti şi să cîştigăm finala. Am avut o tactică bună, aşa am reuşit să obţinem trofeul.

Mulţumim poporului român pentru cum ne-a primit! Nu am avut timp să cunoaştem foarte multe, dar ne-am simţit fantastic aici. Sperăm să revenim pentru un nou trofeu", a declarat Falcao la televiziunea sport.ro


Celălalt marcator al finalei, brazilianul Diego, a declarat: "Am venit la Atletico pentru a caştiga şi îi muţumesc lui Dumnezeu pentru această oportunitate, din această seară, de care puţini jucători se pot bucura. Aş vrea să le mulţumesc colegilor mei şi stafului de la club, precum şi soţiei mele şi familiei din Columbia, acest trofeu este pentru ei şi pentru toţi fanii echipei Atletico".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
crazy1
crazy1  •  10 Mai 2012, 01:29
Postat de silvercloud pe 10 Mai 2012, 00:55

Bravo Falcao !! Muchas gracias por questa noche !!

esta noche?

crazy1
crazy1  •  10 Mai 2012, 01:29

Diego e brazilian si are familia in Columbia.... foarte foarte interesanta chestia...

silvercloud
silvercloud  •  10 Mai 2012, 00:55

Bravo Falcao !! Muchas gracias por questa noche !!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează