INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  MYSPORT / POVEŞTILE FOTBALULUI

Gheata de aur şi chipul de piatră

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2008 00:00

"Beleaua" scrie pe Mysport povestea unuia dintre cei mai talentaţi atacanţi din România, Rodion Cămătaru.

 

"Mai rămâneau doar câteva zile până la finalul sezonului fotbalistic 1986/87 şi la fel ca în toţi anii precedenţi, Uefa se pregătea se decerneze Gheata De Aur celui mai prolific jucător european al sezonului. Mai erau câteva zile şi austriacul Anton Polster era lider detaşat în tabelul golgeterilor europeni, mai erau câteva zile până la consacrarea sa ca fotbalist. Cel puţin aşa credeau toţi…"

Citeşte povestea integrală pe Mysport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
 •  14 Februarie 2008, 23:50

Cami a fost anul dintre cei mai buni atacanti din Romania,problema este ca sa lasat ademenit de TIGANUL de Lucescu cel mai mare blatist din istoria Romaniei.

 •  14 Februarie 2008, 19:05

d-le bau ....cand arunci cu noroi si musti mana care te-a hranit,mai ai pretentia sa fi si mangaiat?prea mult patos puneti in a-l apara pe acest haplea in chiloti cum l-a numit cineva inca din timpuri ceausiste!

 •  14 Februarie 2008, 19:03

Sunteti niste distrusi toti care scrieti de rau de Dinamo.E adevarat ca am facut mult rau fotbalului romanesc dar si mult bine.Sa ne spuna si noua cei mai vechi din Craiova cum au promovat in prima liga prin ordin de partid.Si multe altele,legate nu numai de Dinamo.Nu numai Dinamo a facut blaturi pe vremea aceea.Vad ca in ultima vreme se acrediteaza aceasta idee.Cand se vorbeste de raul de dinainte de '89,vezi Doamne Dinamo e principala sursa.Dupa 90 cine a impiedicat Craiova sa se relanseze?Puteti voi spune si despre Balaci ca este o mizerie?

Vezi toate comentariile (18)
Comentează
Close