INEDIT  ·  BELGIA

Un arbitru i-a cerut portarului să apere un penalty acordat eronat! :)

Luni, 09 Martie 2009, 00:00

Portarul echipei Tubize, Nicolas Ardouin, a declarat că arbitrul meciul cu Gent l-a implorat după ce dictase un penalty să îl apere, recunoscând că nu a luat cea mai corectă decizie, informează ediţia de luni a cotidianului Marca.

"După ce a dictat penalty, arbitru mi-a spus 'Salvează-mă, apără!'. M-a implorat să parez acel penalty. Asta este prima dată în carieră când mi se întâmplă aşa ceva", a explica Ardouin.

Arbitrul Peter Vervecken a vorbit şi el despre cele întâmplate pe teren: "Doar l-am încurajat să apere, nimic mai mult. După ce am revăzut imaginile, recunosc că nu a fost penalty, dar atunci am crezut că aşa a fost".

Gent s-a impus sâmbătă, pe teren propriu, în faţa formaţiei Tubize, scor 2-0, într-un meci din etapa a 25-a. Penalty-ul a fost cel care a stabilit scorul final, fiind dictat în minutul 35. Trei minute mai târziu de la lovitura de pedeapsă, Peter Vervecken a dat un cartonaş roşu unui jucător de la Gent.

NewsInCum arată soția lui Mircea Radu, cu 20 de ani mai tânără. El a fost ales de 9 ori cel mai sexy bărbat din România

Libertatea

Comentarii (3)

 •  09 Martie 2009, 16:50

Dar cum a furat`o Tudor pe CFR sezonu trecut in GHENCEA va mai amintiti?!?!

 •  09 Martie 2009, 16:30

stelisti: va mai amintiti oare...? juca stiaua cu urziceniul si ati primit cadou 11 m cand era scor egal pe tabela in conditiile in care DISTANTA DINTRE JUCATORUL VOSTRU SI CEL ADVERS ERA DE 2 METRI.... dupa ce ati fost penibili mereu de cativa ani incoace mai aveti chef de vb ?

lovedede160  •  09 Martie 2009, 15:40

macar omu' o recunoscut ca o gresit nu ca animalu' de Lajos :)

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
18:30 Fotbal, Premieră

Rezumat Bundesliga

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
Program TV complet

Liga 1