INTERNATIONAL  »  INEDIT  »  

Zenga a susţinut un curs antrenorilor italieni

Articol de GSP - Publicat marti, 12 februarie 2008 00:00

Fostul antrenor al lui Dinamo, italianul Walter Zenga, a participat luni seară la o întâlnire a membrilor Asociaţiei Antrenorilor Italieni de Fotbal, la sediul Federaţiei Italiene de Fotbal (FIGC), unde a discutat cu tehnicienii italieni, informează Gazzetta dello Sport.

Zenga le-a spus participanţilor la seminar că a reuşit să acumuleze experienţă prin faptul că a antrenat în mai multe ţări, printre care Statele Unite, România, Serbia, Turcia şi Emiratele Arabe. El a precizat că printre cele mai mari probleme le-a avut cu sportivii musulmani, care se antrenează mai greu, pentru că ţin post foarte mult şi nu mănâncă sau beau de dimineaţă până seară.

Antrenorul italian a precizat că i s-au părut interesante şi primele contacte pe care le-a avut cu fotbaliştii români, care la început nu au înţeles prea bine modul său de lucru. "Trebuie să te adaptezi la fiecare echipă în parte. Am învăţat mult din fiecare greşeală pe care am făcut-o şi jucătorii au nevoie de o relaţie specială cu antrenorul", a spus Zenga tehnicienilor italieni.

Zenga a prezentat şi mai multe scheme tactice pe care le preferă la meciuri şi antrenamente şi a spus că din fiecare meci pierdut are de învăţat pentru viitor.

sursa NewsIn

Playtech: ȘOC! Adrian Năstase a dat LOVITURA! Victorie uriașă la tribunal, ULUITOR câți bani va primi


Comentarii (3)
 •  12 Februarie 2008, 18:19

Nimic n-ati inteles pinguinilor...uitati-va bine in urma si vedeti de unde a inceput Steaua sa urce...eu nu sunt stelist...dar uitati-va ce au insemnat Zenga si Protasov...vai de mama voastra de pocniti..

 •  12 Februarie 2008, 17:11

Zenga a spus ca la inceput fotbalistii romani "se faceau ca nu inteleg indicatiile sale"..

 •  12 Februarie 2008, 14:12

zenga a facut cea mai mare gresala cand s-a dus la echipa din groapa de gunoi.. pacat ti-ai ratat cariera de antrenor

Vezi toate comentariile (3)
Comentează