INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ADVERTORIAL

30 de lei pentru a înlocui plasma HD de acasă cu experienţa Champions League

Articol de GSP - Publicat luni, 10 octombrie 2011 00:00 / Actualizat luni, 10 octombrie 2011 14:37

Portile stadionului National Arena se deschid inca odata pentru un regal UEFA Champions League intre Otelul si Manchester United. Conform Daily Mirror, echipa britanica nu se asteapta sa aiba viata usora in fata campionilor Romaniei, echipa care in 1998 a invins Juventus.

30 de lei costa cel mai accesibil bilet la meciul Otelului in confruntarea cu mult mai titrata echipa Manchester United, pretul biletelor la acest meci fiind injumatatit de catre conducerea Otelului tocmai pentru a permite tot mai multor microbisti sa vada in direct evolutiile unor jucatori precum  Rooney si Giggs.

Microbistii romani au ocazia de a cumpara bilete mult mai ieftine pentru a-i vede pe jucatorii englezi pe National Arena. Spre comparatie, Fanii Manchaster Uniterd platesc 85 de euro pentru a vedea meciul cu FC Otelul Galati pe Old Trafford.

www.bileteUCL.ro, singurul site care vinde bilete online la meciurile Otelului in UEFA Champions League, anunta o scadere a preturilor biletelor intre 20% si 60% pentru iubitori de fotbal care vor sa urmareasca meciul de Liga Campionilor dintre Otelul Galati si Manchester United live pe National Arena.

Astfel, pentru un bilet la meciul de pe 18 octombrie in compania titratei echipe britanice Manchester United cel mai mare pret este pentru zona VIP, doar 250 RON fata de vechiul pret de 350 RON. De asemenea, pentru acelasi meci, cel mai mic pret, pentru peluze, coboara de la 60 RON la doar 30 RON.

Biletele sunt comandate online de pe site-ul www.bileteucl.ro in conditii de maxima siguranta si sunt livrate la usa dumneavoastra rapid si eficient.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
anna_stelista
anna_stelista  •  11 Octombrie 2011, 18:54

În primul rând aş avea de făcut o corectură mică: Oţelul a învins pe Juventus în 1988,nu 1998 cum aţi scris voi ;) În fine,multă baftă Oţelului în mecium cu Manchester United.Va fi un meci greu,dar am încredere în Oţelul că vor face o figură frumoasă în acest meci :) Baftă!

daddy
daddy  •  11 Octombrie 2011, 14:40

Asa va trebuuie daca v-ati batut joc acum ceva timp dand sperante si facand promovarea cu reducerea la achizitia de pachete de bilete pentru meciuri si apoi ati pus la ele niste preturi rxorbitante ca sa va scoateti reducerea mult trambitata. Acum sa jucati cu tribunele goale, mai goale si decat le avea Urziceniul, o localitate cat o jumatate de cartier din Galati. Credeti ca galatenii nu v-au taxat pentru nesimtirea voastra?

reality
reality  •  11 Octombrie 2011, 11:56

"un regal UEFA Champions League intre Otelul si Manchester United" IOOOOoooooOOOI... unde e regalul mah GSP? Cu hOtelu Galati? Mah, daca joaca in nota obisnuita o sa ia o bataie de sa tinem minte si peste 50 de ani. Mah eu cred ca se confunda Manchester United cu Pandurii Tg. Jiu, aia de i-a batut hOtelu campionatu trecut... la masa verde a lu' Nasu Sandu si a lu' Corleone Dragomir. Hai mah GSP, mergeti mai bine si vedeti unde va juca Steluta, le da voie sefu' mafiei personale a lui Adrian Nastase tov. Sergent Oprea Gabriel pe GHencea sau Jiji o sa pastoreasca oitele pe National Arena?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează