INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  SPANIA

Acordul care e ținut secret » Real Madrid i-a pus unui superjucător clauză de 700 de milioane de euro!

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 11 august 2017 16:57

Real Madrid l-a blindat pe Isco Alarcon, prelungindu-i contractul până în 2021. Spaniolul va câștiga 6 milioane de euro și nu va putea fi transferat decât cu triplul sumei plătite de PSG pentru Neymar!

Cel mai bun jucător al Supercupei Europei 2017, 2-1 cu Man. United, a scăpat de griji. Ziarul AS a aflat că Isco a bătut palma cu Real pentru a-și reînnoi contractul, iar gruparea blanco l-a blindat. Iar orice club va pofti la transferul mijlocașului de 22 de ani va trebui să scoată din conturi 700 de milioane de euro! De peste trei ori mai mult decât suma, și-așa colosală, achitată Barcelonei de PSG pentru Neymar.

Acord ținut la secret

Vechiul acord al lui Isco expira peste un an și Madridul a vrut să elimine toate zvonurile legate de posibila plecare de pe Bernabeu a celui care majorase diferența la 2-1 cu Man. United, la Skopje.

Real a ținut secretă înțelegerea perfectată înainte de 10 iulie, când s-a plecat în turneul din SUA, anunțul oficial urmând să fie făcut după Supercupa Spaniei (13/17 august) și începutul noii stagiuni din La Liga (20 august). 

11 goluri și 10 pase decisive a reușit Isco în cele 42 de meciuri jucate la Real în sezonul trecut

1.000 de milioane €e clauza pentru care se poate rezilia contractul lui Ronaldo cu Real Madrid

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ill7ven
ill7ven  •  11 August 2017, 20:09

Pro tip: 1000 milioane = 1 miliard

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close