INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIGA CAMPIONILOR

Adevărul despre fotbalul european: "Există Barcelona, Real Madrid şi restul..."

sursa foto: nametii.com
sursa foto: nametii.com

Articol de GSP - Publicat marti, 13 septembrie 2011 00:00 / Actualizat marti, 13 septembrie 2011 19:35

Înaintea debutului noului sezon al Ligii Campionilor, puţini îşi mai pun speranţe în cîştigarea trofeului. Majoritatea mizează pe FC Barcelona, dar sînt voci care susţin că şi Realul are şanse la fel de mari de a cîştiga cel mai important trofeu european.

Unul dintre cei care spun că Liga este o afacere închisă pentru restul cluburilor din Europa este managerul lui Arsenal, Arsene Wenger.

"În acest sezon sînt două echipe care se detaşează de restul plutonului: Barcelona şi Real Madrid. Pentru noi, restul, este foarte greu să cîştigăm trofeul. Fotbalul european se poate caracterica astfel: Barcelona, Real Madrid şi restul...

Cele două echipe profită şi de faptul că îşi negociază singure drepturile TV, deci stau mult mai bine şi pe partea financiară. Pentru moment, cele două, alături de Chelsea şi Manchester City, sînt singurele care-şi permit să aducă orice jucător, indiferent de preţ", a spus Arsene Wenger pentru presa britanică.

Azi debutează noul sezon din Liga Campionilor, fiind programate 8 partide. Vezi aici programul meciurilor!

Playtech: Împăcare senzațională! Ce mare FOTBALIST s-a întors la soție: ”Era lesa cam scurtă”


Comentarii (11)
champions
champions  •  14 Septembrie 2011, 00:39
Postat de xstream pe 13 Septembrie 2011, 20:14

exact

EXISTA MATA APPOI BARCELONA DECI MATA E PRIMA!!!!PAI BAI FRATE TU AI VAZUT CUM A JUCAT BARCELONA CU MILAN????ANTI FOTBALL DECI ANTI SPORT DECI NIMIC,PAI TIKI TAKA E FOTBAL MA?ASTA E FOTBAL LA TINE CAND JOCI NUMAI PASE TOT MECIUL SI TRAGERI DE TIMP,E DEZAMAGIRE FOTBALISTICA BARCELONA;FOTBALUL ADEVARAT ESTE SPECTACOL NU CE FACE BARCELONA IAR SPECTACOL ESTE CEEA CE A FACUT REAL MADRID ECHIPA CEA MAI BUNA DIN ISTORIA FOTBALULUI;REAL A FACUT SPECTACOL SI FACE TOT TIMPUL CAND JOACA IASA LA ATAC JOACA FOTBAL NU JOACA PASE CA BARCA;ASTA NUMESTI TU SPECTACOL PASELE?????inseamna ca fotbalul o sa ajunga in scurt timp fara SPECTACOL!!!!!pacat o spun din toata inima MARE PACAT!!!

andr33y1986
andr33y1986  •  13 Septembrie 2011, 23:40

am spus ca daca nu sunt greseli de arbitraj va fi x barca nu bate milan la ora actuala..norocul lor ca nu e el clasico ca luau 3-4:)))

andr33y1986
andr33y1986  •  13 Septembrie 2011, 23:40

am spus ca daca nu sunt greseli de arbitraj va fi x barca nu bate milan la ora actuala..norocul lor ca nu e el clasico ca luau 3-4:)))

Vezi toate comentariile (11)
Comentează