INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DECLARAŢII

Adversarii lui Messi, fără soluţii : "Faci semnul crucii şi te rogi"

Sursa foto: Guliver/GettyImages
Sursa foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 10 martie 2016 16:33

Lionel Messi contină să fie coşmarul fundaşilor din echipele adverse. Jucătorul lui Juventus, Giorgio Chiellini, a declarat într-un interviu pentru Eurosport că singurul mod prin care poate fi oprit argentinianul este dacă "faci semnul crucii şi te rogi".

"Să ştii totul despre adversar este fundamental, despre fiecare jucător în parte. Te ajută să le înţelegi caracteristicile. Pe Cristiano Ronaldo încerci să nu-l laşi să şuteze cu piciorul drept. Cât despre Messi, doar faci semnul crucii şi te rogi", a declarat Chiellini.

Italianul a ţinut să sublinieze şi că unul dintre cele mai mari regrete ale sale este că Juventus nu a reuşit să se impună în faţa Barcelonei în finala Champions League din sezonul trecut. În meciul de la Berlin, italienii au fost învinşi de catalani cu scorul de 1-3, însă Chiellini nu a făcut parte din lot, din cauza unei accidentări.

"Am fi putut să învingem. Am avut şansele noastre şi am fi putut să ne descurcăm mai bine. Nu a fost un meci perfect făcut de noi, dar dacă vom avea o nouă şansă, vom fi pregătiţi."

În optimile Champions League, Juventus joacă împotriva lui Bayern Munchen. În meciul tur, disputat la Torino, cele două echipe au remizat, scor 2-2.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (2)
themichael
themichael  •  10 Martie 2016, 17:54

Ba baiatule, alea sunt exact meciurile care nu trebuiesc studiate! Sa studiezi cum a facut Inter sa aiba Barcelona 12 faze fata in fata cu portarul numai intr-o singura mansa? Acolo nu a avut absolut niciun merit Mourinho, cand mingea se opreste de 4 ori in bara sau numai in portarul advers (fata in fata cu el de fiecare data) nu este un merit la victorie sau cu siguranta nu un merit de pozitiv de studiat! Ala se numeste NOROC!

cneius
cneius  •  10 Martie 2016, 17:46

E pe naiba! Studiezi meciurile Inter-Barcelona cind italienii condusi de Mourinho au reusit...si inca de doua ori!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează