INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AJAX - REAL MADRID 1-2

AJAX - REAL MADRID 1-2 // UPDATE Sergio Ramos, ce gafă! Starul lui Real Madrid și-a dat seama că va fi suspendat de UEFA și a reacționat pe Twitter

Sergio Ramos // FOTO: Reuters +1   FOTO
Sergio Ramos // FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 14 februarie 2019 16:20

Real Madrid s-a impus pe terenul lui Ajax, 2-1, în turul optimilor Champions League. În finalul meciului, fundașul Sergio Ramos a primit cartonașul galben și va rata meciul retur.

update 16:20

Dacă declarațiile de după meci nu au fost de ajuns, spaniolii au găsit și imagini video care-l incriminează pe Sergio Ramos. Marca a prezentat a prezentat mai multe secvențe din timpul meciului cu Ajax în care, imediat după golul de 2-1, Sergio Ramos s-a uitat către bancă și a făcut un semn, întrebând „Îl caut?” (n.r. cartonașul galben)

sergio ramos

sergio ramos 2

Știrea inițială:

După meci, Sergio Ramos a recunoscut că a luat intenționat cartonașul galben pentru a sta la retur și a nu risca să rateze un meci din fazele următoare. (Detalii aici)

Starul „galacticilor” s-a sucit însă astăzi, când a aflat că riscă două etape de suspendare dacă UEFA consideră că „galbenul” a fost luat voit, și a reacționat printr-o postare pe Twitter.

„Sunt meciuri și meciuri. Dar Real Madrid nu renunță decât la final. A fost un rezultat bun pentru retur. Într-un meci sunt multe situații tensionate, multe emoții și senzații. Trebuie să iei anumite decizii în câteva secunde. Cel mai bun e rezultatul, cel mai rău e că nu voi fi lângă colegii mei pe teren.

Vreau să spun clar că mă doare mai rău decât pe oricine că nu voi juca. Nu am forțat cartonașul galben, așa cum nu am făcut-o nici în meciul anterior, cu Roma. Voi fi în tribună și voi susține echipa ca un fan, cu visul de a juca în sferturi”, a scris Sergio Ramos pe Twitter. 

Citește și: 

VAR amplifică scandalul! Ajax protestează după golul anulat: „Întotdeauna e ușor să iei o asemenea decizie pentru un club mare”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
132189940937580
Cristian Anaucesei  •  14 Februarie 2019, 19:17

Ramos e capitanul lui real...daca real castiga printr-un miracol ch league si anul asta..el ar trebui sa mearga la barcelona antrenor..sa ii invete si pe titularii de acolo cum e cu sportul asta..ca saracii toti adunati si inmultiti cu 3 nu au trofeele lui

1817129688414595
Ovidiu Occ  •  14 Februarie 2019, 15:42

asta inseamna sa fi prost cu diploma! :)))

bazileon
bazileon  •  14 Februarie 2019, 15:41

Mie mi-e scarba de Ramos. De ani buni.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează