INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - SLOVAN LIBEREC 1-0

Andone: "Scorul corect era trei sau patru la zero! Am făcut cel mai bun meci din noul sezon"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 00:08

Antrenorul lui CFR, Ioan Andone, crede că formaţia sa putea scoate un rezultat mai bun cu cehii de la Slovan Liberec, meci încheiat 1-0, gol Cadu din penalty.

"Trebuia să încriem mai multe goluri, sincer scorul corect era trei sau patru zero, dacă marcam măcar la jumătate dintre ocaziile pe care le-am avut. E cel mai bun meci al nostru în acest sezon. La Liberec, trebuie să dăm gol dacă vrem să nu avem emoţii. Califcarea nu e tranşată", a declarat Andone la Transilvania Look.

Căpitanul Cadu, unicul marcator al partidei, crede că echipa sa nu va avea probleme nici în retur: "Mergem în Cehia să cîştigăm. Am avut cinci ocazii mari numai în prima repriză, păcat că nu am marcat. La Liberec vom juca pe contraatac şi sînt sigur că vom înscrie. Va fi greu, nu trebuie să ne credem calificaţi, altfel ar putea să apară suprize neplăcute!".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
val70
val70  •  02 August 2012, 00:40
Postat de ioancfr pe 02 August 2012, 00:27

Antrenorul cehilor a recunoscut si el faptul ca doar portarul ia salvat de la un scor mai mare!!si alti se gasesc sa critice,rusine!!!

Cine a criticat, Ioane ?! Apropo, bravo CFR !

ioancfr
ioancfr  •  02 August 2012, 00:27

Antrenorul cehilor a recunoscut si el faptul ca doar portarul ia salvat de la un scor mai mare!!si alti se gasesc sa critice,rusine!!!

ioancfr
ioancfr  •  02 August 2012, 00:23

bravo CFR!!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează