INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  FC SEVILLA - UNIREA 2-0

Apostol: "Experienţa şi-a spus cuvîntul, am luat gol mult prea uşor" :(

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 septembrie 2009 00:00

Iulian Apostol, mijlocaşul Unirii Urziceni, crede că s-a văzut diferenţa de experienţă, mai ales la eroare în defensivă de la primul gol.

"Bineînţeles că am venit cu speranţă, doar nu am venit să facem act de prezenţă. Experienţa şi-a spus cuvîntul, am luat gol prea uşor. La acest nivel te costă foarte mult o eroare. Pînă la acea fază, Sevilla nu pusese mari probleme"
, a spus Iulian Apostol la TVR 1.

Playtech: Ramona Olaru a divulgat SECRETUL Mykonosului. Ce fac româncele când vin miliardari cu iahtul acolo: ”Da, asta se întâmplă”


Comentarii (3)
 •  17 Septembrie 2009, 10:36

Eu vreau sa iau partea pozitiva a declaratiei lui Apostol, si cred ca din meciul de aseara jucatorii Unirii au invatat ca trebuie sa joace la fel de angajat si concentrat pana la flueirul arbitrului si ca, in jocurile urmatoare, nu vom mai vedea cum depun armele inainte de fluierul final! Macar atat, meciul de aseara sa se adauge la experienta!

 •  17 Septembrie 2009, 09:16

toti va agatati de lipsa de experienta..de ce nu spuneti nimic de meteahna pur romaneasca sa te relaxezi cu cateva minute inainte de pauza sau de sfarsitul meciului,de ce nu spune nimeni de tactica romaneasca de a te retrage cu toata echipa pe careu ca la handbal in timp ce toate echipele adevarate fac un marcaj naucitor la mijlocul terenului...astea-s cauzele adevarate plus cele legate de campionat

 •  17 Septembrie 2009, 00:25

oricum ai fost varza apostole nu ti-a iesit nimic...se vede ca nu e liga lu mitica...petrescu nu a mai reusit sa puna presiune pe arbitrii..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează