INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BAYERN MUNCHEN - REAL MADRID 0-4

Arjen Robben după umilinţa cu Real Madrid: "Trebuie să acceptăm! Real ne-a pedepsit"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 aprilie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 30 aprilie 2014 00:47

Mijlocaşul lui Bayern Munchen, Arjen Robben, recunoaşte că echipa sa a făcut foarte multe greşeli, de care o echipă precum Real Madrid profită imediat. Bavarezii au pierdut pe teren propriu, scor 4-0, după ce în tur tot spaniolii se impuseseră, însă doar cu 1-0. 

" Real Madrid ne-a pedepsit în seara asta. Trebuie să ridicăm însă capetele din pămînt pentru că se apropie o nouă finală (împotriva lui Borussia Dortmund în Cupă).

Am fost învinşi categoric azi, 4-0 şi trebuie să acceptăm asta. Plîngem, plecăm acasă şi mergem mai departe", a spus Arjen Robben pentru site-ul UEFA.

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
sprinjeanul
sprinjeanul  •  30 Aprilie 2014, 08:00

unul din jucatorii de la bayern care alearga mult dar ineficient este acest olandez.pana nu freaca el mingia pe toata suprafata ei si pana nu se plimba cu ea de-a latul terenului nu paseaza nimanui.nu face decat rau echipei.

2dorr
2dorr  •  30 Aprilie 2014, 04:47

Nu-mi vine sa cred. Robben e obisnuit sa piarda in meciuri cruciale

xnread
xnread  •  30 Aprilie 2014, 01:14

I-a umilit..:))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează