INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ROMA - LIVERPOOL 6-7 LA GENERAL

AS ROMA - LIVERPOOL 4-2 (6-7) // Acum un an retrograda cu Hull City, acum e în finala Ligii cu Liverpool: "Totul e pentru fani!"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 mai 2018 23:58

Andy Robertson (24 de ani) este unul dintre cei mai apreciați jucători ai lui Liverpool. Fundașul stânga care acum un an retrograda cu Hull City din Premier League este cucerit de fanii "cormoranilor".

Scoțianul lasă deoparte înfrângerea cu Roma din returul semifinalelor UEFA Champions League, scor 2-4 și crede că această calificare în finală trebuie dedicată în totalitate fanilor lui Liverpool.

"Acești fani merită să fie în finala Champions League și mă bucur că vor avea parte de ea după mult timp. Mergem la Kiev și asta e cel mai important, indiferent de rezultat.

Am pierdut în seara asta, însă au dat totul pentru a ne susține. Toți băieții au făcut un sezon fantastic. Totul pentru fani!", a zis Robertson.

Vezi și:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează