INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ATLETICO MADRID - CHELSEA

ATLETICO MADRID - CHELSEA. Supergol pe Arena Națională! Olivier Giroud, „foarfecă” de senzație, după o fază controversată

Reușita de excepție a lui Giroud / Sursă foto: Twitter +27   FOTO
Reușita de excepție a lui Giroud / Sursă foto: Twitter

Articol de GSP - Publicat marti, 23 februarie 2021 23:30 / Actualizat miercuri, 24 februarie 2021 00:04

Chelsea a deschis scorul în partida cu Atletico Madrid de pe Arena Națională printr-un gol de excepție reușit de francezul Olivier Giroud (34 de ani). Londonezii s-au impus cu 1-0 și sunt favoriți la calificarea în sferturi. 

Jocul temător al echipei lui Diego Simeone a fost până la urmă taxat de gruparea londoneză.În minutul 71, atacantul francez a deschis scorul printr-o „foarfecă” superbă reușită din interiorul careului. Faza a fost una controversată, iar golul a fost validat abia după intervenția sistemului VAR.

Cum s-a derulat faza? Alonso a centrat la marginea careului, Mount și Hermoso s-au duelat pentru balon care a sărit la Giroud, rămas singur în mijlocul careului advers. Francezul a ales o finalizare acrobatică. A trimis mingea în poarta lui Oblak din „foarfecă”, dar golul a fost inițial anulat pe motiv de ofsaid. Tușierul a crezut că mingea a venit de la Mount. Decizia a fost întoarsă de VAR, care a observat că pasa venise de fapt de la Hermoso, care a degajat greșit balonul.

FOTO Imagini spectaculoase din meciul Atletico Madrid - Chelsea

Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
Atletico Madrid - Chelsea / Sursă foto: Imago Images
+23 FOTO
  • Sursă foto: Imago Images

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Atletico Madrid - Chelsea

Gafă a presei din Anglia, înainte de Atletico Madrid - Chelsea: „Meciul se joacă în România, pe Puskas Arena din Budapesta”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
lionforever
lionforever  •  24 Februarie 2021, 17:44

Doar un mare zearist putea nascocii un asemenea titlu, ce a fost controversat acolo? A fost offside și au validat golul? A fost o pasa de la adversar un gol valabil

520143398153430
Pavel Radu  •  24 Februarie 2021, 08:16

Păi sa ne gândim un pic : chinezii l-au dat afară.....rușii i-au imitat ....arabii....In România fost mai usor : ba un arbitru...ba o "cooperativa"....Sa fim serioși că antrenorii români cu ceva rezultate ( nu insă în fotbalul mare ) îi numeri pe degetele de la o mână .

ripensistu
ripensistu  •  24 Februarie 2021, 02:18

Bayern o echipa cocalara cu tactici anti-competitive, ar trebui interzisi in UCL.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează