INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LIVERPOOL - REAL MADRID, DE LA 21:45, ÎN DIRECT PE DOLCESPORT 1, DIGISPORT 1

Atmosferă incredibilă pregătită de fanii lui Liverpool: "Suporterii mi-au promis o noapte de neuitat pe Anfield"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 22 octombrie 2014 15:25

Brendan Rodgers, tehnicianul lui Liverpool, a savurat luna trecută, alături de suporteri, victoria in extremis de pe teren propriu, 2-1 în faţa lui Ludogoreţ, în Liga Campionilor, competiţie în care "cormoranii" n-au mai jucat de 5 ani.

Antrenorul lui Liverpool spune că suporterii propriei formaţii i-au promis că vor face o atmosferă de neuitat la partida de diseară cu Real Madrid.

"Stadionul va fi plin împotriva lui Real. Îmi amintesc că am vorbit cu mai mulţi fani în urmă cu cîteva săptămîni şi mi-au spus: «Aşteptaţi să vină partida cu Real Madrid şi veţi vedea atunci!». Va fi o noapte de neuitat pe Anfield. Ştiu că va fi o seară specială pentru ei. Este o recompensă pentru loialitatea şi răbdarea lor.

Partida dintre Liverpool şi Real Madrid va avea loc diseară, de la ora 21:45, în direct pe Dolcesport 1, Digisport 1 şi liveSCORE pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
olteniacus
olteniacus  •  22 Octombrie 2014, 21:24

Asa va fi la Craiova, initial a fost infiintata Everton Liverpool (echipa albastra) apoi a aparut echipa in rosu si a devenit nr 1. La fel a fost si la Munchen 1860 albastra apoi rosia Bayern Munchen a luat tot succesul. //// Craiova n-a mai batut o echipa in Europa din a doua zi de scoala a mea in clasa 1 la 16 septembrie 1987 (cele 2 din Albania in 1991 si Feraoe 1993 nu se pun). Deportivo de Chaves din Portugalia, nu a fost insa si o calificare in porugalia a fost 2-1 (golul marcat de atacantul Ghita care adusese celebra victorie de la Craiova)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează